BOZKURT GÜÇLÜ BİR YÖNETİM LİSTESİ İLE GELİYOR

Mali Müşavir ve tecrübeli siyasetçi Orhan Bozkurt’un İlçe Başkanlığında biçimlenmeye başlayan ve çok merak edilen Deva Partisi Körfez İlçe Yönetimi tamamlanmak üzere…

İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, yoğun talep nedeniyle listeyi hazırlamakta zorlandıklarını ve kimseyi kırmadan en iyi yönetimi yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, yarın isimlerin il başkanlığına sunulacağını, onayın ardından da açıklanacağını söyledi.

Orhan Bozkurt, yönetimin oluşmasından hemen sonra görev dağılımı da yapacaklarını, ardından da uygun bir binada teşkilat faaliyetlerinin başlayacağını ifade etti.

30 Eyl 2020 - 18:42 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.