‘BU SEÇİMİN SÜRPRİZİ SAADET PARTİSİ’DİR’

22 Nisan Pazar günü yapılan 6, olağan kongre ile seçilen ilçe yönetimi İbrahim İlhan başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

Toplantıda konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı İbrahim İlhan, ‘’Ülkemiz ve coğrafyamızın çok sıkıntılı süreçten geçtiği bir zamanda ve seçim kararının alındığı bir dönemde kongremizi büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Seçilen bütün kardeşlerimizi tebrik ediyor hayırlı hizmetler yapmamızı rabbimden niyaz ediyorum. Yıllardır her türlü ambargo, sansür baskı ve hakaretlere maruz kaldık. Hiç sağa sola bakmadan sabrettik ve yolumuza devam ettik. Bugün ülkemizde Saadet rüzgârları esiyor. Umudu tükenmiş insanımızın yüreğini serinletiyor. Bu havayı Derince’mizde de bütün güzelliğiyle hissediyor ve yaşıyoruz. Her kesimden insanımız genel başkanımız Bilge Başkan Temel Karamollaoğlu’nu takdirle izlediğini söylüyor. Saadet partisi bugün toplumumuzun umut ışığı ve ortak paydası olmuştur. Seçimlerde sürprizi saadet partisi yapacaktır. Bu vesile ile Pazar günü yaptığımız kongremize teşrif etme nezaketini gösteren CHP, MHP ilçe başkan ve yöneticilerine İYİ parti yönetim kurulu üyelerine, muhtarlarımıza, oda ve dernek başkanlarımıza, kent konseyi başkanımıza, meclis üyelerimize, sendikalarımıza, tüm sivil toplum kuruluşlarımıza ve Derinceli değerli hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.’’ İfadelerini kullandı.

25 Nis 2018 - 23:47 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.