BÜYÜKAKIN AK PARTİ KÖRFEZ’DE

Başkan Büyükakın, “Her daim teşkilatlarımızla birlikte daha iyisi için çalışacağız. Hem teşkilatlarımız hem de belediyelerimiz işlerini sıkı tutacaklar, halkla bütünleşecekler ve vatandaşımızın derdiyle dertlenecekler” açıklamasını yaptı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Körfez İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyaretlerinde AK Parti teşkilatlarının çok büyük bir aile olduğunu dile getiren Başkan Büyükakın, “Teşkilatı olmayan bir başkan kökü olmayan ağaç gibidir. Bizlere gerek seçim döneminde gerek seçim sonrası verdiğiniz destekler için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Ziyrette AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve belediye başkanı Şener Söğüt te hazır bulundu.

05 Tem 2019 - 18:58 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.