CHP Dilovası oldukça hareketli günler yaşıyor..

Dilovası kurucu Belediye Başkanı ve CHP’nin Dilovası belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç bütün yöneticileri ile bir araya gelerek seçim startını verdi...

Dilovası kurucu Belediye Başkanı ve CHP’nin Dilovası belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç bütün yöneticileri ile bir araya gelerek seçim startını verdi. Bütün yöneticilerin hazır bulunduğu toplantıda Ercan Dalkılıç son kez seçim koordinasyon Merkezini (SKM) kurmak için yetki istedi.

CHP Dilovası oldukça hareketli günler yaşamaya devam ediyor. Rakiplerin adaylarını açıklamasıyla beraber CHP Dilovası’na katılımlar çığ gibi büyümeye devam ediyor. Önceki gün Dilovası’nın büyük düğün salonlarından birin de beş yıl boyunca Ercan Dalkılıç ile yürüyen eski ve yeni yöneticiler, Gençlik kolları, Mahalle Başkanları ve yönetimleri, Meclis üyeleri ile birlikte bir araya gelinerek toplantı yapıldı. Toplantının en önemli başlık konusu Seçimleri koordine edecek ekibinin seçilmesi oldu. SKM’nin kurulması için yöneticilerden tam destek alan Dalkılıç listenin hazır olduğunu ve kısa bir süre sonra kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

GENÇLER KAPIDA SLOGANLAR İLE KARŞILADI

Toplantının başlamasına saatler kala düğün salonunu hınca hınç dolduran yöneticiler bir süre bir ev toplantısında bulunan Başkan adayı Ercan Dalkılıç’ı beklediler. Bu arada gençlik kolları yol kenarına çıkarak Ercan Dalkılıç’a konfeti ve sloganlar eşliğinde Salonun içerisine kadar eşlik ettiler. Bütün yöneticilerin ayakta karşıladığı Dalkılıç’a sevgi gösterileri yapıldı.

DALKLIÇ SON KEZ YETKİ İSTEDİ

Alkışlar eşliğinde konuşma yapmak için kürsüye gelen Dalkılıç öncelikle tüm yöneticilere teşekkür etti. Dalkılıç konuşmasına şöyle devam etti “beş yıl boyunca beraber yürüdüğümüz, en zor şartlarda ekmeğimizi bölüştüğümüz kader birliği yaptığımız yönetici kardeşlerime, aramızda olan olmayan herkese teşekkür ediyorum. Beş yılın ne kadar çabuk geçtiğini her konuşmamda vurguluyorum, biz seçim startımızı aslında Nisan 2009’da vermiştik ama bu gün Seçimleri koordine edecek ekibi kuracağız onlarında işi kolay değil şimdiden görev yapacak tüm kardeşlerime kolaylık diliyorum. Biz beş yıl boyunca kendimizi halka iyi anlatmışız ki geçen sürede binlerce kardeşlerimiz bizlere katılım yaparak aynı yolda yürüyoruz. Katılımlar çığ gibi büyüyor biz herkese kucağımızı açmışız, bizim öncelikli amacımız Dilovası ve bu mazlum halkımız. Bizim derdimiz halkımızı kömüre ve makarnaya muhtaç ettirmemek, görev başına geldiğimiz vakit tüm halkımıza büyük desteklerimiz olacaktır. Projelerimin başında işsizliği çözmek var, Dilovası’na kuracağımız istihdam Merkezi ile birlikte sıfır işsizlik hedefi koyacağız. Biz bütün Dilovalılar kardeşiz, kimseyle bir sıkıntımız yok herkes kendi mücadelesini verecektir. Ama 10 yıldır Dilovası2na kim ne katmış bunları tartışırız. Yine söylüyorum Dilovası 10 yıldır gelişmiyor, Bıraktığımız gibi güçlü bir belediye yok. İnşallah Nisan ayından sonra Dilovası eskisi gibi hak ettiği değere mutlaka kavuşacaktır.”

27 Oca 2014 - 13:22 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.