CHP’de şok görevden almalar!

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sefa Aşkın ve yönetimi görevden alındı.

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Eğitim Sekreteri İlknur Sular’ın istifasının ardından Başkan Ahmet Sefa Aşkın açıklama yaparak Sular’ı devamsızlık yaptığı için görevden aldığını belirtmişti. Aşkın’ın bu açıklamasından sonra Sular’ın istifa belgesi de ortaya çıkmıştı. CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar da yaptığı bir açıklamada karar defterine baktıklarını ve istifa edildiğini ifade etti. Bu olayların ardından Ahmet Sefa Aşkın’ın dilekçenin sahte olduğunu belirten açıklamasında il gençlik kollarını itibarsızlaştırması nedeniyle bu akşam gerçekleşen İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı sonucu görevden alındı.

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Yönetimi’nin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“BASIN VE KAMUOYUNA; İl yönetim kurulumuzun 19.10.2020 tarih ve 78 sayı numaralı kararı uyarınca Parti tüzüğümüzün 25/2 Gençlik Kolları Yönetmeliğimizin ise 22/C maddesi gereği İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim kurulunun görevden alınmasına oy birliği ile karar verilmiştir.”

19 Eki 2020 - 20:13 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.