DEVA ilk kongresini Derince ile yaptı

Deva Partisi Kocaeli’deki ilk kongresi olan Derince 1.Olağan İlçe Kongresini gerçekleştirdi. Kongrede aday olarak seçime giren Zeynep Sudan seçilmiş başkan oldu.

Demokrasi ve Atılım Partisi Kocaeli’deki ilk kongresini bugün Derince gerçekleştirdi. Zeynep Sudan'ın tek aday olarak girdiği kongrede seçilmiş başkan oldu. Kongrede 15 ilçe yöneticisi ve 30 il kongre delegesi seçildi. Kongrede Divan Başkanlığını Orhan Sarısüleyman üstlendi. Mamikler Döğün Salonunda gerçekleştirilen kongreye Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre politikalar Başkanı Yasemin Bilgel, Genel Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Ali Ufuk Yaşar, Kurucular kurulu üyesi Evrim Rızvanoğlu, Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve DEVA Partili delegeler katıldı.

DAĞA TAŞA DAVAMIZI TAŞIYACAĞIZ

Kongreye tek aday olarak giren Zeynep Aydın Sudan, davalarının dağa taşa her yere taşıyacaklarını ifade ederek, "Sorumluluk alamayanlar ailesini, çevresini ve ülkesini koruyamaz. Biz bunu için yola çıktık. Gençlerimiz yarına umutla bakamıyor. Hep birlikte sahaya inerek hizmet etmeye ant içtik. Gün birlik olma günüdür. Allah nasip ederse davamızı dağa taşa her yere taşıyacağız. Bunun için her şeyi yapacağız. Gönül verdik ve ekip oluşturduk." dedi.

DERİNCE’Yİ ALACAĞIZ

Kongrede söz alan İl başkanı Adem Koç “Hedeflerimizi belirledik, hedef olmazsa olmaz. Aralık ayı sonunda kadar 12 ilçe başkanlığımız Kocaeli’ni 473 mahallesinde her mahallede 5 deva partisi gönüllüsünü tespit edip bünyemize katacak. Kocaeli’de bizim 3 bin 625 sandığımız var. Daha sonra sandıklar için görevlileri bulacak. Bu işi yıllardır yapan samimi arkadaşlarımız var. Burada geniş bir aile oluyoruz. Hedefimiz Derince’yi almak olacak, hedefimiz tüm milletvekilliklerini alarak tek başına iktidar olmak. Biz şampiyon takım çıkaracağız” şeklinde konuştu.

DEVA PARTİSİ DERİNCE İLÇE YÖNETİMİ

Atakan Özgün, Bülent Yıldırım, Ersin Beliye, Fatoş Yürümez, Hüseyin Şen, M. Zeynel Abidin Örkmez, Yılmaz Güney, Mert Akyol, Muhammet İşcen, Önder Gündoğdu, Recep Çelik, Serkan Ateş, Yurdanur Çıldır, Zeynel Eren Gülmez

İL KONGRE DELEGELERİ

Zeynep Sudan, Atakan Özgün, Bülent Yıldırım, Ersin Beliye, Fatoş Yürümez, Hüseyin Şen, M. Zeynel Abidin Örkmez, Öznur Aktürkoğlu, Mert Akyol, Muhammet İşcen, Önder Gündoğdu, Recep Çelik, Serkan Ateş, Yurdanur Çıldır, Zeynel Eren Gülmez, Yılmaz Güney, Meryem Ulusoy, Hakan Eryılmaz, Adem Karakaya, Mehmet Mutlu, Halukcan Kavrat, Macit Emek, Mehmet Nesim Çelikhası.

24 Eki 2020 - 14:37 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.