ELLİBEŞ VE YÖNETİMİ, BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Başkan Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve yeni il yönetimini makamında konuk etti.

ELLİBEŞ VE YÖNETİMİ, BAŞKANI ZİYARET ETTİ
Haber albümü için resme tıklayın

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve yeni il yönetimini makamında konuk etti. Kocaeli’nin Türkiye’deki en güçlü teşkilatlarından birisi olduğunu vurgulayan Başkan Büyükakın, “Kocaeli teşkilatlarının bu örnek modelinin devam edeceğine inanıyorum. Kadın ve gençlik kollarımız her zaman Türkiye’de ses getiren çalışmalara imza attı. Teşkilatlarımızın yükü ağır çünkü çıta çok yüksek” dedi.

“MAHALLE VE BELEDİYE ARASINDA BAĞ KURMALIYIZ”

“AK Parti Kocaeli teşkilatlarımızı mahcup etmeyen Kocaeli’de yaşayan vatandaşlarımıza layık hizmetler yapmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Teşkilatlarımızın sahadan getirdiği bilgiler bizler için çok önemli. Bu bizlerin daha hızlı hareket etmesini sağlıyor. Türkiye’ye örnek çalışmalar yapılacak, halkımız güzel hizmetlerle buluşacak. Hep birlikte iyi bir mutfak çalışmasıyla kentimize dönük örnek işleri ortaya çıkaracağız. Mahalle başkanlarımız üzerinden mahalle ve belediye arasında bağ kurmalıyız” şeklinde konuştu.

ELLİBEŞ, “2023 HEDEFLERİNE DE İNANCIMIZ TAMDIR”

İlk resmi ziyaretini Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a yapan İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise” Hiçbir sıkıntı oluşmadan yeni teşkilatlarımızı oluşturduk. Demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne inancımız tamdır. 2023 hedeflerine de inancımız tamdır. AK Parti Kocaeli il teşkilatı, çalışmalarıyla Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği verecektir” şeklinde konuştu. Ziyaret yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

26 Haz 2019 - 19:45 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.