ENGİN KOYUN’A BEKLE MESAJI!

AKP Körfez’de 3 dönem ilçe başkanlığı yapan ve sonrasında da İl Başkan yardımcısı olarak devam eden Engin Koyun, Körfez Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayacağı belirtildikten sonra Genel Merkez tarafından beklemesi istenerek durduruldu.

Tecrübeli siyasetçi yapılan duyuruda 12 Kasım Pazartesi günü saat 18.00’de aday adaylığı başvurusu yapılacağı belirtilmişti. Son anda Genel Merkez’den gelen talimat, bu istifanın yapılmaması ve beklenmesi yönünde olunca Engin Koyun başvuru yapmayacağını söyledi. Genel Merkez mesajında gerekli görülmesi halinde yeniden bir talimat gönderileceği belirtildi.

11 Kas 2018 - 21:37 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

06

KÖRFEZLİ - derinceye iş adamı kimliğiyle ciddi eserler katan engin koyun körfezde girmedik ev bırkmayarak zamanıdna körfezlilerinde desteğilyle körfez belediye başkanı olacak inşAllah.körfezi engin koyundan daha iyi bir yönetici varsa çıksın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 21:37
05

NURETİN AK - engin başkan körfeze başkan olursa körfezi mega kent yapar vizyon misyon herşey var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 21:37
04

SİYASET - DEMEKKİ ENGİN KOYUN ADAY ADAYI DEĞİL DİREKT ADAY OLARAK İLAN EDİLECEK

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 21:37
03

seda - her işte bir hayır vardır başkanım.sizi herkes biliyor bizde çok seviyorum sizin eski gençlik kolunuzdanım.Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 21:37
02

PARTİLİ - bu kadar yıldır menfaatiz çıkarsız partisi için çalışan gece gündüz hizmet eden engin koyuna artık bir görev verilmedilir onun hakkıdır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 21:37
01

Gerek yok - Bence Şener söğüt aday seçilecek. Şimdiden hayırlı olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 21:37