ENGİN KOYUN’UN AÇIKLAMASI OLDUKÇA COŞKULUYDU

AK Pari Körfez’de beklenen sürpriz aday adaylık başvurusu yapıldı. Engin Koyun doğum günü ve başvuru için son gün olan 16 Kasım’da saat 16.30’da dosyasını teslim ederek, partinin 15. aday adayı oldu. Koyun’un açıklamasında büyük coşku vardı.

AK Parti Körfez’de 3 dönem ilçe başkanlığı yapan ve kurucular arasında yer alan Engin Koyun, eski ilçe başkanları, eski belediye başkanları, teşkilatın eski yöneticileri ve yeni yöneticileri kalabalık gurup halinde partide hazır bulundular. Dosya başvurusunu kabul eden İlçe Başkanı Şener Söğüt, Engin Koyun’un doğum günü olduğunu belirterek, “Bu günde 14. Aday adayımız olan ve partide her noktada, kademede görev almış olan abimizin başvurusunu kabul ediyoruz. Allah bu kararında kendisini mahcup etmesin, ülkemize, ailesine hayırlı uğurlu etsin. İlçemizin her metrekaresine, nefes alıp veren her canlısına ilçe yönetimlerimiz hizmet etmiş, bu gün de bu hizmet çıtasını çok daha yukarılara çıkartabilecek 14 aday adayımız var. Bizde birlik var, beraberlik, kardeşlik ruhu var. Bu devam ettikçe kimse bizi zorlayamaz” dedi.

‘BİZDE KAVGA KÜSKÜNLÜK OLMAZ’

Daha sonra söz alan ve aday adaylığını açıklayan Engin Koyun, “16 yıldan beri birlikte yol yürüdüğüm saygıdeğer ilçe başkanım ve teşkilatımız, yol arkadaşlarım, aday adayı kardeşlerim, meclis üyelerim ve partimizde görev yapan gönüldaşlarıma, sivil toplum kuruluşlarına canı gönülden teşekkür ederim. Hedefi, heyecanı olmayan bir yere aday olmamalıdır. Partimizin kuruluşu olan 2002 yılından bu yana kurucular kurulunda görev yaptım. İlçe başkan yardımcılığı, 3 dönem ilçe başkanlığı, 2 yıl belediye meclis üyeliği yaptım. Geçen dönem aday adayı oldum bana nasip olmadı, bir başka kardeşime kısmet oldu. İl yönetiminde görev aldım, uzun uzun hizmetler yaptık. Bu hizmetleri yaparken 2 dönem belediye başkanımız olan Yunus Pehlivan ve şimdi ki belediye başkanımız İsmail Baran’a teşekkür ediyorum. Körfezin geleceğini önemsiyorum, bizde kavga yok, küslük yok” dedi.

COŞKU HAT SAFADAYDI

Engin Koyun daha sonra ilçede görev yaptığı süre içinde yapılan hizmetleri ve bu çalışmalar sırasında ki etkilerini anlatarak, bundan sonra da Körfez için çalışmaya devam etmek, hizmet çıtasını daha yukarılara taşımak için belediye başkanlığına aday adayı olduğunu söyledi. Konuşmalardan sonra Engin Koyun dosyasını teslim etti ve önce ailesi ile daha sonra da desteğe gelen kalabalıkla resimler çekildi. Engin Koyun konuşmasının sonunda kendisini sürekli destekleyen eşi Sevinç Koyun’a ve ailesine ayrıca teşekkür etti. Oldukça coşkulu bir aday adaylığı açıklama töreni yaşanırken yağan yağmura rağmen parti binası önünde resim çekildi.

16 Kas 2018 - 23:04 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

10

KORAY MERDAN - ALLAH UTANDIRMASIN YOLUNUZ AÇIK OLSUN BAŞKANIM.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Kasım 23:04
09

AK GENÇLİK - BAŞKANIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Kasım 23:04
08

DERİNCELİ - BEN DERİNCEDE OY KULLANACAĞIM AMA BİN OYUN OLSA ENGİN KOYUN ABİMİZE VERİRİM ADAM GİBİ ADAMDIR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Kasım 23:04
07

körfezli - engin koyun körfezi en iyi şekilde yönetecek vizyon ve misyona sahip vede körfezi en iyi yerlere getirecek tek adaydır diğerleride kıymetli isimler fakat engin koyunun başarısnıı yakalayamazlar.bu bir gerçek.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Kasım 23:04
06

GÖKHAN A. - ENGİN BAŞKANIMIZA ÇIKMIŞ OLDUĞU YOLDA BAŞARILAR DİLERİM İNŞALLAH ADAY O OLUR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Kasım 23:04
05

FIRAT AKKURT - yıllara partisine etmiş bir insan körfezi çok iyi tanıyor ve de ankara bağlantıları çok iyi ak parti çok uzağa gitmeden engin koyun ile işi bitirmelidir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Kasım 23:04
03

TAŞERON - ben mhpliyim ama engin koyunun ticaret anlayışını bildiğimden dolayı dürüstlüğünden zerre kadar şüphem yok.çok dürüst çok namuslu işçinin parasını zamanında yemeyen hak hukuk nedir bilen bir insan.körfeze böyle dürüst bir başkan yakışır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Kasım 23:04
02

Salih - Benim kafama takıldı Körfezden Engin Koyun, Faruk Denli,Derinceden Adnan Pala,Kocaelinden Nevzat Doğan tesadüfe bakarmısınız 4 bin oyları var 4 aday adayları var.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Kasım 23:04
01

Şenol akyüz - Engin koyun körfezde esnaflık la büyümüş ve herkesin sevgisini kazanmış başarılı bir insandır aynı başarıyı siyasette de gösterecektir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Kasım 23:04