ERDOĞAN, İL BAŞKAN ADAYLARI İLE GÖRÜŞTÜ

Abdullah Eryarsoy’un istifasının ardından AK Parti’de yeni İl Başkanı arayışı sürerken 5 aday Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı heyet karşısında dinlendi.

Abdullah Eryarsoy’un İl Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından başkanlık için en uygun isimlerle görüşmeler devam ediyor. AK Parti Genel Merkezi, yapılan istişareler sonucu 5 ismi Ankara'ya çağırmıştı. Mehmet Ellibeş, Halit Çokan, Ali Korkmaz, Şahin Talus ve Berna Abiş, Genel Merkez’e giderek yetkili kurullar ile görüşme yaptıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tek tek görüştü. Yaklaşık 10-15 dakika süren görüşmelerin ardından başkan adayları tekrar ilimize döndü. Önümüzdeki günlerde heyet Kocaeli’ye tekrar gönderilecek ve STK görüşleri alındıktan sonra yeni İl Başkanı ataması yapılacak.

14 May 2019 - 14:57 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.