ERDOĞAN İZMİT'TEN MEYDAN OKUDU

AK Parti İl Gençlik Kolları’nın bugün yapılacak 5’inci olağan genel kurulu için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilimize geldi.

ERDOĞAN İZMİT'TEN MEYDAN OKUDU
ERDOĞAN İZMİT'TEN MEYDAN OKUDU
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Erdoğan, Yahya Kaptan’daki Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu önünde düzenlenen mitingde konuştu. AK Parti Kocaeli Gençlik Kollarının kongresine katılmak üzere Kocaeli’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, salon önünde kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Uluslararası camiaya eğer kendinizi anlatmazsınız, meydanda kazanırsınız, masada kaybedersiniz” dedi.

"KOCAELİ BUGÜN BİR BAŞKA"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kocaeli Gençlik Kollarının kongresine katılmak üzere Kocaeli’ne geldi. Salon önünde kendisini bekleyen vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kocaeli bugün bir başka. Bambaşka. Kongre mi, yoksa mitingi mi yapıyoruz. Maşallah kabınıza sığmıyorsunuz. Gününüz kutlu, geleceğimiz aydınlık olsun. Bugün Kocaeli’nde gençlik teşkilatımızın kongresini yapıyoruz. Sizi bu şekliyle karşımda görünce acaba bu bir gençlik kongresi mi, yoksa Kocaeli mitingi mi dedim. Allah’ın selamı, rahmeti, bereketi hepimizin üzerinde olsun. Sabahleyin İstanbul’da bir tünel açılışı yaptık. 600 milyonluk bir yatırım. Durmak yok yola devam. Yapacağımız çok iş var” dedi.

AFRİN OPERASYONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü YPG\PKK’ya yönelik düzenlenen Afrin Operasyonu ile ilgili son bilgileri de verdi. Mehmetçiğin Afrin’de yoluna devam ettiğini belirten Erdoğan, “Bugün itibariyle 394 terörist etkisiz hale getirildi. Bu sabah rakamıdır. ÖSO ve Mehmetçik olmak 20 şehidimiz var. Bunun bedelini çok ağır ödeyecekler. Siz bizim sınırlarımızı taciz ediyorsunuz, ey imansızlar siz bizim camilerimizi mi bombalıyorsunuz. Namaz kılarken şehit olanların bedelini ağır ödeyeceksiniz. Masum, mazlum kardeşlerimizin şehadetinin bedelini ağır ödeyeceksiniz. ‘Millet yürüyecek arkandan dedik’ ve şu anda millet yürüyor. Millet sınırda. Hep beraber oradayız. Dualarımızla yanımızdasınız. Biz de Mehmet’imize askerimize şunu söylüyoruz; Mehmetçik sizler dualarımızdasınız. Mehmetçiğimiz yalnız değil. O teröriste kimler hangi yardımı gönderirse göndersin biz, ‘Korkma Allah bizimle beraberdir’ buna inandık” diye konuştu.

“Uluslararası camiaya eğer kendinizi anlatmazsınız, meydanda kazanırsınız, masada kaybedersiniz”

Afrin operasyonunun 8. gününe girdiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Askerimiz bu mücadelesini sürdürürken kararlılığımız devam ediyor. Bizlerde Başbakanımız, bakanlarımız ile Ankara’dan diplomasiyi yürütüyoruz. Rusya ile ABD ile dün İngiltere ile Avrupa’nın değişik ülkeleri ile görüşmeleri yapıyoruz. Çünkü biliyorsunuz uluslararası camiaya eğer kendinizi anlatmazsınız, meydanda kazanırsınız, masada kaybedersiniz. Lozan’da öyle olmadı mı? Kılıçdaroğlu’na sorsan Lozan’da kazandığımızı söyler. Ondan sonra da adaların faturasını AK Partiye kesmeye kalkar. Adaları siz verdiniz siz. Sizin partinizin başında olanlar verdi. Tarihi dosyaları hazırlatıyorum ve Lozan’da dahil olmak üzere bunların önüne, milletin önüne bu belgelerle anlatacağız. Görecekler kim nerede neyi vermiş. Öyle yalanlarla, dolanlarla bu milleti aldatamazsınız. Ana muhalefet terörle beraber cirit atıyor. Onlarla beraber oynuyor.

PKK İLE BERABERSİNİZ

Bir tane cambaz var, ahlaken de maalesef sıfır. Kalkıyor ÖSO’ya terör örgütü diyor. Bu ne anlayıştır. Ne terbiyeden muaf bir durumdur. ÖSO benim Mehmedim ile beraber arazide, şu ana kadar 13 şehidi var. Siz kiminle berabersiniz. Şu anda terör örgütleri ile berabersiniz. PKK ile berabersiniz. Benim milletim sizi gayet iyi tanıyor. Sizin kirli çamaşırlarınızı meydana çıkartacağız. Millet artık bu yalanı yutmayacak. Kim kimdir bilinsin” şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra AK Parti İl Gençlik Kolları kongresine katılmak için salona geçti. Erdoğan salonda coşkuyla karışlandı.

HAZIR MIYIZ GENÇLER?

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ise salonda şunları söyledi: “Kocaeli partimiz kurulduğundan beri davasına ve Cumhurbaşkanına hep sahip çıktı. Bugün olduğu gibi yarında Cumhurbaşkanı’nın yanında olacak. Kocaeli’ye hangi hizmet yapıldıysa bilin ki Erdoğan’ın talimatıyla yapıldı. Kocaeli’nin öyle bir gençliği var ki. Türkiye’nin en ateşli gençliği. Kocaeli’nin gençliği sadece salonlar da değil, heyecanını sandığa da yansıtıyor. Hepiniz var olun. Önümüz deki 2019 için gençler gidilmedik ev, sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmaya hazır mıyız gençler. En yüksek oranı Kocaeli’de yakalamaya hazır mıyız? Yine belediyelerde 13’te 0 yapmaya hazır mıyız gençler. Cumhurbaşkanımızın göğsünü kabartacak sonuçları Kocaeli’de yazmaya hazır mıyız?”

YOĞUN KATILIM

Kongreye; Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Zeki Aygün, İlyas Şeker, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, Eski kadın kolları genel başkanı Sibel Gönül, Eski Milletvekilleri Cemalettin Kaı, Eyüp AyarGençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, eski İl Başkanı Mahmut Civelek, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, KTO Başkanı Sibel Moralı, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları katıldı.

4 BİN EMNİYET PERSONELİ

Alanda girişler saat 12.00’den itibaren alınmaya başladı. Çevre illerden polis takviyesi yapıldı. Toplamda 4 bin emniyet personeli miting için hazır bulundu. Yoğun güvenlik öneminin alındığı alanda adeta kuş uçurtulmadı. Alanın içinde 30 bin Türk bayrağı, 30 bin de parti bayrağı dağıtıldı. Kongre salonunda ise tüm oturma alanlarında Türk bayrağı ve parti arması bırakıldı.

ERDOĞAN, HELİKOPTERLE GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmit mitingine İstanbul’dan helikopterle geldi. Dışarıda mitin yapan Erdoğan, ardından salona girerek kongreye katıldı. Kongrede konuşma yapan Emre Kahraman, “Liderimizin dediği gibi siz sizin olun gençliğinizi öldürmeyin. Rabbim gençlerimizi sayılarını arttırsın inşallah. 3 yıldır Kocaeli gençliği olarak görevimizi yerine getiriyoruz. Her seçimde elimizden geleni yaptık. Rabbim kongremizi ve aldığımız kararları hayırlı kılsın” dedi.

SEFERBER OLDULAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ilimizde en güzel şekilde ağırlamak için seferber olan ve günlerdir hazırlık yapan AK Parti Kocaeli Teşkilatları, şehri AK Parti bayrakları ile süsledi. AK Parti Ana Kademe, kadın ve gençlik kolları yönetici ve üyeleri yüzlerce kişiyle şehrin her köşesini gezip, on binlerce broşür dağıttı, vatandaşları mitinge davet ettiler.

KAHRAMAN TEK ADAY

AK Parti İl Gençlik Kolları’nın bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı mitingin ardından başlayacak kongresinde İl Başkanı Emre Kahraman’ın, yeniden ve tek aday olarak seçime girmesi kesinleşti. Oy kullanma hakkı bulunan 600 delege 50 kişilik yönetim kurul üyesini seçecek. 30 yaşını aştığı için de mevcut yönetimde bulunan 12 genç yönetici zorunlu olarak yeni yönetimde yer alamayacak.

27 Oca 2018 - 15:46 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

koray sert - reisin her zaman yanındayız.Allah başımızdan eksik etmesin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 15:46