ERYARSOY’DAN KÖRFEZ SKM’YE ZİYARET

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Körfez İlçe SKM’yi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Seçim Koordinasyon Merkezi’ne gerçekleşen ziyarette, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un yanı sıra; İlçe Başkanı Şener Söğüt, SKM Başkanı Selami Tanış, Programlardan sorumlu SKM Başkan Yardımcısı Zekeriya Çetin, Ana Kademe Başkan Vekili Yusuf Eryarsoy, Bilgi İşlem Sorumlusu Sevil Özbek, Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve diğer görevliler katıldı.

AK KÖRFEZ SKM 24 HAZİRAN’A KİTLENDİ

AK Parti Körfez İlçe SKM 24 Haziran Genel Seçim hedefine kilitlenmiş halde çalışmalarına devam ediyor. Her gün eş zamanlı olarak birçok mahallede düzenledikleri programlarla, yaklaşan seçim sürecinin önemi vatandaşlara anlatılıyor. Sahada yapılan çalışmalarda, halktan olumlu tepkiler alan AK Parti’liler, heyecanla seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda; İlçe Başkanı Şener Söğüt, SKM Başkanı Selami Tanış ve SKM ekibini parti binasında ziyaret eden İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, SKM çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler aldı.

24 HAZİRAN DÖNÜM NOKTASI

Çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan İlçe Başkanı Şener Söğüt; “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yükü yükümüz, davası davamızdır. Bu şuurla gece gündüz çalışmak bizleri yormuyor, bize güç veriyor. Saha da yaptığımız çalışmalarımızda halkımızda gördüğümüz teveccüh ile motivasyonumuz ve enerjimizi yükselterek, teşkilatımızın her kademesiyle, tüm Körfezli vatandaşlarımızın gönlüne dokunuyoruz. İl Başkanımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ERYARSOY’DAN TEŞEKKÜR

Yapılan tüm çalışmaları takip ettiğini belirten İl Başkanı Abdullah Eryarsoy; “Körfez’de yoğun tempoda devam eden programlar için başta İlçe Başkanımız Şener Söğüt’e, SKM Başkanımız Selami Tanış ve Körfez teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Yapılan bu çalışmalara gönlünü veren, özveriyle çalışan, başta ana kadememiz olmak üzere, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle teşkilatları, istişare kurulları ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

10 May 2018 - 13:00 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.