FARUK DENLİ RESMEN ADAY

AK Parti Körfez’de 2 dönem Belediye Meclis Üyeliği ve 4.5 yıldır da Körfez Belediye Başkan yardımcılığı yapan Faruk Denli 13. aday adayı olarak dosyasını ilçe başkanı Şener Söğüt’e teslim etti.

FARUK DENLİ RESMEN ADAY
Haber albümü için resme tıklayın

Kalabalık bir destekçi gurubu ve ailesiyle partiye gelen Faruk Denli, dosyasını teslim etti. Faruk Denli’nin dosyasını teslim alan Şener Söğüt, “Çok yoğun, coşkulu, heyecanlı bir aday adaylık dönem geçiriyoruz. Hemen hemen bütün aday adayları bu salonda, bu da AK Parti’de birlik, beraberlik ve kardeşliğin göstergesi. Faruk Denli Hereke’de belde başkanlığı, 2 dönem meclis üyeliği ve bir dönem belediye başkan yardımcılığı yaptı. Bugün itibariyle de istifa ederek aday adayı oldu” dedi.

DENLİ: KİM HAYIRLI OLACAKSA

Aday adaylığı ile ilgili açıklama yapan Faruk Denli konuşmasında, “2002 yılından bu yana parti içinde çeşitli birimlerde görev aldım. Değişik kademelerde farklı alan ve görevlerde bulundum. Bundan sonra da niyetim farklı alanlarda hizmete devam etmek. Partimizin kurucusu ve Başkomutanımızın dediği gibi millete hizmet için daha çok daha çok çalışacağız. Hangimiz için ve ilçemiz için hayırlı olacaksa onun adaylığına karar verileceğine inanıyorum. Körfez en iyisine layıktır, bu görev verilirse bir kademe daha hizmet çıtasını yükseltmek için çok çalışacağım” diye konuştu.

12 Kas 2018 - 19:45 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.