FATİH ERBAKAN KOCAELİ'YE GELİYOR

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı, Genel Başkan Fatih Erbakan'ı ağırlamaya hazırlanıyor25 Mayıs Cumartesi günü Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kocaeli Teşkilatı'nın düzenleyeceği iftar programına katılacak.

Genel başkanın geleceği gün belli olduktan sonra, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras, olağanüstü gündem ile partisinin il başkanlık divanı, il yönetim kurulu ve ilçe başkanları ile ayrı ayrı toplantı yaparak iftar programı için gereken hazırlıklar hakkında istişareler yaptı.

TOPLANTILARDA KONUŞAN MEHMET ARAS ŞUNLARI SÖYLEDİ

Tüm kamuoyu çok iyi bilmektedir ki, artık iktidar gemisi su almaktadır. Geminin suyunu boşaltmak için harcanan çabalarda nafiledir. Eninde sonunda bu işin sonu yeni bir iktidardır. Ve bu yeni iktidarda, yeniden refah iktidarıdır. Genel başkanımız, ülkemizin neresine gitse yer yerinden oynuyor. Millet bu genç lideri bağrına basıyor. Bu sevgi Dr. Fatih Erbakan'ı cumhurbaşkanı yapacak, böylelikle ülke tarihin en genç cumhurbaşkanı Erbakan olacaktır.

21 May 2019 - 14:26 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.