Fikri Işık, kanaat önderleriyle bir araya geldi

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Körfez ilçesinde vatandaşlarla ve kanaat önderleri ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.

Fikri Işık, kanaat önderleriyle bir araya geldi
Fikri Işık, kanaat önderleriyle bir araya geldi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Körfez ilçesi Hereke Mahallesi'nde vatandaşlarla ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Başbakan yardımcısı Fikri Işık’a ziyaretlerinde Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti Kocaeli İl yöneticileri eşlik etti. Akşam saatlerinde ziyaretlerini gerçekleştiren Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, ilk olarak ilçede bulunan kanaat önderleri ile bir araya geldi. Kanaat önderleri ile fikir alışverişinde bulunan Fikri Işık, daha sonra ilçede bulunan Ordulular ve Gümüşhaneliler Derneği’ne ziyarette bulundu. STK ve kanaat önderleri ziyaretlerinin ardından kapı kapı dolaşan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinledi. Tek tek vatandaşların sorunlarına cevap veren Işık, ziyareti sırasında yürütülen projeler ve seçim süreci hakkında vatandaşlara bilgiler aktardı.

17 Haz 2018 - 13:51 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.