Gökçe: Derince’ye hak ettiği hizmeti getireceğiz

Derince’de dernek ziyaretlerini ADD ve Kırım Türkleri ile sürdüren CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, projelerini anlattı, "Derince'ye hak ettiği hizmeti getireceğiz" dedi.

Gökçe: Derince’ye hak ettiği hizmeti getireceğiz
Gökçe: Derince’ye hak ettiği hizmeti getireceğiz
Haber albümü için resme tıklayın

Seçim çalışmaları kapsamında her gün Derinceli vatandaşlar ile bir araya gelip projelerini anlatan ve sorunları dinleyen CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, sivil toplum kuruluşları ve hemşeri derneklerini de ziyaret ediyor. Atatürkçü Düşünce Derneği Şubesi ile Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne ziyarette bulunan Gökçe’ye CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, Derince Kadın Kolları Başkanı Sırma Kaya ve ilçe yönetimi eşlik etti.

“HİZMET İÇİN ADAY OLDUK”

Seçim çalışmalarını ve Derince’de hayata geçireceği projeleri hakkında ADD Şube Başkanı Sefa Karahasan ve Kırım Türkleri Kütür ve Dayanışma Derneği Başkanı Suavi Oktay ile dernek üyelerine bilgi veren Gökçe, derneklerin sorunlarını da bizzat yönetimden dinledi. Derince’nin her ilden göç almasıyla adeta mini bir Türkiye yapısına sahip olduğunu belirten Gökçe, “Derince halkına hak ettiği hizmeti getirebilmek için aday olduk. Biz hem değerlerimizi koruyacağız hem de Derincelilik bilinci ile burayı yaşanabilir bir yer yapacağız” dedi.

23 Oca 2019 - 09:54 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.