GÖKÇE VE EKİBİ, KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI

Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, seçim öncesinde meclis üyesi adaylarıyla birlikte Derince köylerine çıkarma yaptı. Samimi ve ilgiyle karşılanan Gökçe, “Derince’nin geleceği açısından oldukça belirleyici olacak, bunun farkındayız” dedi.

GÖKÇE VE EKİBİ, KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI
Haber albümü için resme tıklayın

Millet İttifakı Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, haftasonu gerçekleşecek seçimler öncesinde Derince köylerine çıkarma yaptı. Sabah işçi duraklarını ziyaret ederek güne başlayan Gökçe, gün içerisinde de yoğun çalışma temposunu sürdürdü. İşçilere hayırlı işler dileyerek çay ve simit ikramında bulunulan program sonrasında Gökçe ve meclis üyesi adayları, İshakçılar Köyü’nde ziyaretlerini sürdürdü. İlçe Yönetimi, İl Gençlik Kolları ile İYİ Parti İlçe Yönetimi de ziyaretlere eşlik etti.

İLGİ VE DESTEK VARDI

Daha önce de köy ziyaretleri gerçekleştiren, köylere yönelik projeleriyle ilgi ve destek toplayan Gökçe, seçimler öncesinde de köylerde hemşerileriyle buluştu. Köy sakinleri ve esnafıyla tek tek selamlaşarak sohbet etti. Gökçe, Tahtalı Göleti ve çevresinde hayata geçirecekleri Eko Köy projesiyle köy turizminde ülkenin parlayan yıldızı olacaklarını söyledi. Yatırımlarla birlikte köylerde hayvancılık ve çiftçiliğin de eski günlerdeki ivmesini kazanacağını belirtti.

“POTANSİYELİMİZİ KULLANACAĞIZ”

Gökçe, “Derince’nin gelişebilmesi için öncelikle köylerimizin kalkınabilmesi gerekiyor. Köylerimize yapacağımız yatırımlar, Derince’nin geleceği açısından oldukça belirleyici olacak, bunun farkındayız. Halk Et ve Halk Süt ile birlikte hem üreticimiz kazanacak hem de tüketiciler daha sağlıklı ve normal fiyatıyla doğal ürünleri tüketebilecek. Tahtalı Göleti çevresine kuracağımız bungalov evler de köy turizmiyle birlikte ziyaretleri bu bölgeye çekecek. Biz elimizdeki potansiyeli en iyi şekilde kullanacağız” dedi.

29 Mar 2019 - 21:00 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.