Hakan Savaş, Ma-Ma’yı ziyaret etti

CHP Derince Belediye Başkan adayı Hakan Savaş, Marmara Mardinliler Dernek Yönetimi ziyaret etti...

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Hakan Savaş önceki akşam Derince’de bulunan Marmara Mardinliler Derneğini ziyaret etti. Dernek başkanı Hatip Erkınay ve yöneticiler tarafından oldukça sıcak bir şekilde karşılanan Savaş, projelerini anlattı ve Mardinlilerden destek istedi. Derince’nin bugüne kadar iyi yönetilmediğini ve Derince’nin gelişimine kimsenin katkı sunmadığını belirten Savaş, belediye başkanı seçilmesi durumunda doğup büyüdüğü yer olan Derince’yi çok iyi tanıdığını ve hangi eksikliklerin olduğunu da çok iyi bildiğini belirterek hepsinin hayata geçirileceğini vurguladı. Savaş’ın ziyaretinden son derece memnun kaldıklarını ifade eden Mardinliler ise çalışmalarında başarılar diledi.

19 Kas 2013 - 13:43 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.