HALUK ULUSOY İSTİFA ETTİ

İYİ Parti'nin Kocaeli İl Başkanı Haluk Ulusoy, sağlık problemlerini gerekçe göstererek istifa ettiğini açıkladı.

HALUK ULUSOY İSTİFA ETTİ
Haber albümü için resme tıklayın

Sağlık sorunlarım uyarı verdi

Ulusoy, sağlık problemleri sebebiyle başkanlığ bıraktığını ifade ederek, “ Dün akşam aşırı yükselen tansiyonumu düşürmek çok uzun zaman aldı. Geçmişten beri gelen kardiyolojik problemlerinden ötürü son günlerde yüklendiğim aşırı stresin önümüzdeki günlerde de artarak devam edeceği gerçeği, eşim ve çocuklarımdan bu sebeple gelen büyük baskı, doktorumun da onlara katılması beni karar almaya zorunda kılmıştır”

Görevi bıraktım

“İYİ Parti hareketine sağlığım el vermediği için, ilerleyen günlerde zarar vermemek adına, henüz daha yolun çok başındayken İYİ Parti İl başkanlığı görevimi bıraktığı kamuoyuna saygılarımla arz ederim” dedi.

08 Kas 2017 - 11:32 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.