HDP BU GÖRÜNTÜ İLE OYLARINI KATLAR

7 Haziran’da AK Parti’nin en çok çekindiği parti olan HDP’nin artık barajı aşamayacağına inanaların sayısı kalmadı diyebiliriz...

Ülke genelinde oldukça ilgi gören ve bil hassa kararsızların oy vereceği bir parti olan HDP artık bakış açısını tamamen değiştiriyor. Seçime 1 hafta kala HDP oldukça ilginç çalışmalarda bulunuyor. Kürt partisi olma imajını yok eden ve herkesin ortak partisi olduğunu göstermeye çalışan HDP’nin önceki gün İstanbul’daki mitinginden bir ilk gerçekleşti. Mitingde Türk bayrağı açıldı. Bu artık HDP’nin tamamen kürt partisi olmadığını gösterdi. Sadece bu görüntü ile oylarını daha fazla artıracak olan HDP’nin baraj sorununu çok rahat aşacağına herkes inanmakta.

# hdp

30 May 2015 - 16:28 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.