İbrahim Şirin ne iş yapıyor?

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Şirin önümüzdeki yerel seçimlere belediye başkan adayı olmak için epey zamandan beri çalışıyor.

Oldukça pasif bir dönem geçiren ve rutin toplantılar haricinde Derince’ye bir şey katamayan İbrahim Şirin belediye başkan adayı çıkmak isteyen ilçe başkanlarından en şanssız olanı diyebiliriz.

Tabi CHP’nin şu an Kocaeli’de en güçlü ve seçimi kazanma şansı en yüksek adayının Derince’de olduğunu hesaba katarsak, AK Parti riske girerek acemi siyasetçileri aday yapmaz.

Şu an aday olmak için hayli çırpınan ve sürekli araya birilerini sokmaya çalışan İbrahim Şirin yakın zamanda istifasını verecek mi bu henüz net değil.

Bunun yanı sıra İbrahim Şirin hakkında bilinmeyen bir şey daha var;

Derinceliler İbrahim Şirin’i tanıyor fakat hiç kimse Şirin’in ne iş yaptığını bilmiyor.

İş yerinin olmadığı ve bir yerde çalışmadığı biliniyor.

Bu şartlarda rahat rahat geçinen Şirin nasıl belediye yönetecek bu da kafalarda soru işareti bırakıyor.

Kendisi eleştiriye tahammülü olmayan ve yazılanlara işine gelmediği için cevap veremiyor fakat Şirin hiçbir iş yapmadan hem parti binasının giderlerini karşılıyor hem de geçimini sağlıyor.

Sizce de bu garip değil mi?

02 Kas 2018 - 00:00 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

06

çenesuyu - adam sanki cebinden mi karşılıyor parti giderini hiç geliri olmayan birisi 3 bin lira kirayı nasıl ödesin. kendi geçiminide çenesuyundan aldığı 5 bin tl ile geçiniyor.ailesi zengin biri değil ama babası çok saygın bir insandı eski kabadayılardan.oğlu nasıl böyle beleşçi çıktı hayret.derincenin ve vatandaşın malını kendi çıkarı için sağlayan çıkarcı bir insan.yazık çok yazık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Kasım 00:00
05

Derinceli - Ümit bey az bile yazmissiniz. Bu adam AK PARTİ misyonunu temsil edecek samimiyeti,yeteneği ve kabiliyeti yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Kasım 00:00
04

SOYLU - ya keşke çıksa aday öyle güzel olurki CHP fark atar AKPye keşke

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Kasım 00:00
03

HANEDAN - kolpanın teki elinde tespihle derincede ancak avanta alarak geçiniyor bide iktidar partisi bu adama ilçe başkanlığı veriyor mehmet eryürek nerde bu nerde arada uçurum var.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Kasım 00:00
02

derinceli - Sevgili ümit kardeşim yazmışsın ya işi yok,belki de iş olsun diye belediye başkanı oluyordur. !..... sence

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Kasım 00:00
01

Yiğit - İnsanların yüzüne karşı söyleyemeyeceklerinizi lütfen buralarda rahat rahat yazmayın. Düşmeyin bu kadar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Kasım 00:00