İŞTE DERİNCE’NİN BAŞKAN YARDIMCILARI

Derince Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Zeki Aygün, başkan yardımcılarını da belirledi.

İŞTE DERİNCE’NİN BAŞKAN YARDIMCILARI
Haber albümü için resme tıklayın

Aygün, seçimlerde kendisine büyük destekte bulunan ve Gümüşhane ile Kelkitlilerin oyunu sağlamakta büyük payı olan Adnan Pala’yı başkan yardımcısı yaptı. Bilindiği üzere Pala, İzmit Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı idi. Adnan Pala 5 yıl boyunca Derince Belediyesi’nde görev yapacak.

İkinci isim ise bir önce ki ilçe başkanı İbrahim Şirin. Bilindiği üzere İbrahim Şirin’i Zeki Aygün ile abisi Cevat Aygün belediye başkan aday adayı olarak çıkarmış sonra ise Zeki Aygün genel merkez tarafından aday gösterilerek Şirin’in adaylığı engellenmişti. Zeki Aygün, Şirin’e bir kez daha mahcup olmamak için onu başkan yardımcısı yaptı.

Üçüncü isim ise Kemal Bayraktar. Eski başkan Aziz Alemdar’ın kuzeni olan Bayraktar uzun zamandır Aygün’ün danışmanlığını yapıyordu. Zeki Aygün şimdi Kemal Bayraktar’ı başkan yardımcısı olarak atamasını onaylayacak.

12 Nis 2019 - 11:34 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.