İŞTE DEVA PARTİSİ'NİN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanlığına atanan Orhan Bozkurt, günlerdir merakla beklenen yönetim kurulu listesini açıkladı.

İŞTE DEVA PARTİSİ'NİN YÖNETİM KURULU LİSTESİ
İŞTE DEVA PARTİSİ'NİN YÖNETİM KURULU LİSTESİ
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İlimizin güzide ilçesi Körfez’de gerek siyasi, gerekse iş adamı kimliğiyle oldukça tanınan ve sevilen bir isim olan Orhan Bozkurt, Ali Babacan önderliğinde kurulan DEVA Partisi’nden gelen teklifi reddetmeyerek bu teklifi kabul etmiş ve ilçe başkanlığına atanan isim olmuştu.

2002-2007 yılları arası Demokrat Partisi Körfez İlçe Başkanlığı, 2008-2009 yılları arası ise Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Orhan Bozkurt, 2009 yılında Demokrat Partisi’nden istifa ettikten sonra birçok partiden ısrarla istenmemesine rağmen bu teklifleri reddetmiş ve aktif siyasete DEVA Partisi’nde devam etme kararı aldı.

Orhan Bozkurt uzun yıllardan beri muhasebecilik mesleğiyle uğraşan biri.

Sadece siyasi kimliğiyle değil, Körfez’de 6 yıl Mali Müşavirler Odası Körfez Temsilciliğini yapan, STK örgütlerinde onursal ve kurucu başkanlıklarında bulunan değerli ve önemli bir insan.

Günlerdir merakla beklenen ilçe yönetim kurulu listesini açıklayan tecrübeli siyasetçi Bozkurt, Körfez’in çok tanınan isimlerinden daha ziyade genç ve işlerinde gayet başarılı isimlere yer verdi.

Sadece ticari hayatlarında değil, eğitim yönünde de liyakat sahibi insanlara yönetiminde yer veren Bozkurt, bu listesi hazırlarken, tek başına karar vermediğini, Körfez’den sorumlu 4 il yöneticisi ile 15-20 günlük süren zaman sonucunda karar verdiklerini ifade etti.

170 ismin kendisine gelerek görev almak istediğini ve 70 isimle yüz yüze görüştüğünü ifade eden Bozkurt, “Bu liste ‘Z Kuşak’ dediğimiz kuşaktan ağırlıklı oluşan bir liste.

Ve bu liste Körfez’in her kesimine hitap edecek bir liste.

Herkes emin olsun ki ve bu konuda da mütevazi olmayacağım, biz ekip olarak Körfez’de siyaseti yeniden yazacağız.

Buna da herkes şahit olacaktır.

Farklı çalışma sistemimiz ile Körfez’deki siyaseti baştan aşağı değiştireceğiz.

Diğer siyaseti partiler de bizi örnek alacaktır, bu kadar açık söylüyorum.

Çamur siyaseti de asla yapmayacağız.

Genel Başkanımız Ali Babacan’ı Körfez’de en iyi şekilde temsil edeceğiz.

Yönetim kurulu listemizde görev dağılımı yaparken de olsun bitsin mantığıyla yapmadık, herkesin uzmanlık alanına göre görev dağımı yaptık.

Şunu da özellikle belirtmek istiyorum, ben 2001 yılında siyasete girerken beni de çoğu insan tanımıyordu ancak şu an Körfez’de epey bir kitlenin tanıdığına inanıyorum.

Emin olun ki oluşturduğum yönetim kurulu listemdeki insanları çoğu insan ismen tanımaz ama tanıyınca da ‘biz bu insanı nasıl tanımamışız’ diyecek.

O yönde kaliteli bir yönetim kurulu listesi oluşturduk.

Bu ülkenin insanları gelecek kayısı ile yaşıyor ama DEVA Partisi gelecek kayısı yaşamayacağınız bir parti olacak.

Ben yıllardır neden aktif siyasete farklı bir partide devam etmedim biliyor musunuz? Çünkü bundan 10 yıl önce de söylüyordum; Ali Babacan ne zaman bir parti kurursa onun yanında olurum diye, işte o gün bugündür.

Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan bu ülkede gelecek kaygısı oluşturmayacak ve bu ülkenin umudu olarak tek liderdir” diye konuştu.

İŞTE ORHAN BOZKURT’UN LİSTESİ:

07 Eki 2020 - 22:47 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

04

FARUK - ORHAN BOZKURTUN ADAMLIĞINI HERKES BİLİYOR VE ADAM OLANIN HERKES YANINDA YER ALIR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 22:47
02

KÖRFEZLİ - BİRTANE TANINMIŞ İSİM YOK BU YÖNETİMLE İŞİ ZOR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 22:47
01

cANSU - BIRAKIN iktidar partisini körfezde iyi partiden daha fazla üye yapıp yada daha faza oy alacağına inanıyorlarsa çıksınlarda herkes gördün.siyaseti baştan aşağı değişrtmek nedir ya.daha ne yaptınız ki bu kadar iddialı konuşuyorsunuz.partisiniz yüzde 1 bansını aşsın dişimi kırarım ben.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 22:47