İŞTE DİLOVASI CHP'NİN BELEDİYE MECLİS LİSTESİ

Dilovası CHP Teşkilatı, günlerdir heyecanla beklenen meclis üyesi listesini sonunda açıkladı...

Ustaca hazırlanan listenin Dalkılıç’ı iktidara taşıyacağına kesin gözü ile bakılıyor. Listenin çok titiz hazırlandığı ve usta bir elden çıktığı gözlerden kaçmıyor.

LİSTE TÜM KESİMLERİ KAPSIYOR

Rakip partiler Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç’ın hazırlayacağı listeyi bekliyordu. Listenin talepleri karşılamayacağı ve CHP’de dağılma olacağı beklentileri boşa çıktı. Hazırlanan listenin Dilovası’nın tüm kesimlerini kapsadığı ve bu kesimlerin belediyede temsil edilecek olması takdirle karşılandı.

RAKİPLERİNİ YORACAK BİR LİSTE

Listenin açıklanmasından sonra, CHP’nin Dilovası’nda fiziki ve psikolojik üstünlük sağlaması, rakiplerini hayli yoracağına işaret ediyor. Artık her yönü ile sağlanan üstünlükten sonra, hiçbir strateji ve taktiğin CHP’ye geri adım attırması beklenmiyor.

FEDAKÂRLIK YAPANLARI KUTLUYORUM

Dalkılıç, ‘’bu listeyi hazırlamada emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Liste çok titiz bir çalışmanın ürünüdür. Fedakârlık yaparak feragat eden arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Biz bir aile gibiyiz. Listeye girmek için kimse kendini dayatmadı. ‘’Ben olmasam olmaz’’ demedi. Herkes listenin çok iyi hazırlanmasından yanaydı. Siyasi rakiplerimize üstünlük sağlamak için bu fedakârlık gerekliydi ve kimse fedakârlıktan kaçınmadı.

BİZ BİR AĞACIN GÖVDESİYİZ

Dikkat edilirse hazırladığımız liste tüm kesimlere hitap ediyor. İstedik ki herkes yerel yönetimde söz sahibi olsun. Her kesimin bir temsilcisi olsun. Allah’a şükür bunu başardık. Biz hizmet için geliyoruz, menfaat için değil. Listemize bakıldığı zaman bunu fark edebiliyorsunuz. Ben buna azmin zaferi diyorum. Takıma aldığımız arkadaşlarımız ve dışarıda destek veren arkadaşlarımız bizi iktidara taşıyacağına inanıyorum. Çünkü biz bir aileyiz, yöneticisinden seçmenine kadar biriz beraberiz ve beraberliğimizi zaferle taçlandıracağımıza inancım sonsuzdur. Tekrar tüm takım arkadaşlarıma, tüm destekçilerimize sevenlerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum ve herkes bilsin ki biz bir ağacın gövdesiyiz, kimsenin bizi ayırmasına gücü yetmez, ’’dedi.

İşte Dalkılıç’ı iktidara Taşıyacak liste:

1- OSMAN SUDAN

2- MUSTAFA AK

3- FERDİ ERDOĞAN

4- HÜSAMETTİN MERAL

5- KAZIM DURSUN

6- SEDAT KARADAĞ

7- BAHATTİN DOĞU

8- NECMETTİN DELİ

9- NERİMAN AYDIN

10- İHSAN KOCABAY

11- KAMİL YILDIZ

12- FETHİ ARAS

13- SADİ DURAK

KONTENJAN

TURAN ÇAKAN

MUSTAFA TURGUT

18 Şub 2014 - 20:54 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.