İZMİT'TE BİR DEVRİN SONU! HÜRRİYET BELEDİYEYİ DEVRALDI

Mazbatasını alan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediye binasına giderek görevi Nevzat Doğan'dan devraldı.

Fatma Kaplan Hürriyet, bugün Kocaeli Adliyesi’ne giderek mazbatasını Adalet Komisyon Başkanı Muhiddin Paça'nın elinden aldı. Hürriyet’e destek vermek için İzmit İlçe Seçim Kurulu’nun bulunduğu Kocaeli Adliye Sarayı önüne binlerce İzmitli akın etti. Yürüyüş Yolu'ndan Belsa’ya yüzlerce kişi eşliğinde yürüyen Hürriyet İzmit Belediyesi önünde de yüzlerce vatandaş tarafında alkışlar ve sloganlar eşliğinde karşılandı. Kalabalığın içinden geçerek İzmit Belediyesi'ne gelen Fatma Kaplan Hürriyet, eski başkan Nevzat Doğan tarafından kapıda karşılandı. İkili daha sonra başkanlık makamına geçti. Burada Doğan'dan görevi devralan Hürriyet "Kentimiz için hayırlı uğurlu olsun. Büyük bir inanç ve kararlılıkla devam edeceğiz. Asıl hizmet dönemi simdi başlıyor. İçiniz rahat olsun, bütün personel bana emanet. Ben açlığı yaşadım alın terinin değerini bilirim" dedi.

İZDİHAM YAŞANDI

15 yıl sonra İzmit Belediye Başkanlığı'nı kazanan CHP’nin mutluluğu İzmit’e sığmadı. Belediye binası önünde toplanan CHP’liler, soğuk havaya rağmen saatlerce bekledi. Kalabalıktan dolayı yaşanan izdiham sebebiyle, kimi vatandaşlar baygınlık geçirdi. Baygınlık geçirenlere alanda bulunan sağlık ekipleri anında müdahale etti. Güvenlik güçleri ise Kocaeli Adliyesi’nden bu yana Hürriyet ve beraberindekilere eşlik etti. Görev teslimi sonrasında Fatma Kaplan Hürriyet belediye önüne indi. Sahneye çıkarak kendisini bekleyen İzmit halkına seslendi.

15 Nis 2019 - 22:00 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

Eleştirmen - Noldu nevzat dogan ? Daha seçim öncesi bangır bangır diyordun ki onlar boşuna uğraşıyorlar. Başkan belli diyerek av. sibel gönülü gösteriyordur.

İşte böyle elinle getirir verirsin paşa kızına.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 22:00