"Uzun yıllardır AK Parti'de birçok görev için elimizi taşın altına koyduk. Hiçbir zaman parti içerisinde herhangi bir göreve talip olmadık. Her zaman bizlere görev verilmesini bekledik. Fakat yıllardır destek verdiğimiz AK Parti'de artık Karslıların değer görmemesi bizleri derinden üzmüştür. Bu sebeple AK Parti'nin kurulduğu ilk günden bugüne kadar olan üyeliğimizden istifa ediyoruz. Kocaeli Kars İli Derneği'nin kurucu 100 üyesi olarak parti üyeliğinden istifa dilekçemizi bu akşam saat 17.00'de AK Parti Derince İlçe Teşkilatı'na sunacağız.
KİM NE KADAR DEĞER VERİYORSA…
Karslı hemşehrilerimiz arasından daha birçok istifa geleceğinin bilgisini de buradan duyuruyoruz. Bu istifa ile herkes görmeli ki, Kocaeli'de yaşayan Karslılar siyasi partiler içerisinde her yöne çekilebilecek bir topluluk değildir. Bu saatten sonra Kocaelili Karslılar, kim ne kadar değer veriyorsa karşılığında o kadar değer gösterecektir. Bugün yapılacak ve daha sonra devamının geleceği istifalar bu durumun göstergesi olacaktır."
Saygılarımla kamuoyunun bilgisine sunarım..
Harun Turan ve beraberindeki 100 üye akşam 17:00'de Derince İlçe Teşkilatına istifa dilekçelerini verecekler.
Adamlar haklı Ertekin AKBULAK gibi fedakar bir partiliyi yönetime eksiği gediği yokken almadılar adama sahip çıkıyorlar AKP düşünsün bunu