KÖRFEZ AK PARTİ’DE 3 ADAY VAR

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimler öncesi Ak Parti’de ilimizde 7 ilçe başkanı aday adaylığı için istifa etmişti.

Körfez İlçede ise İlçe Başkanı Şener Söğüt belediye başkan aday adayı olmak için istifa etmişti. Çarşamba günü gerçekleştirilecek temayül, ilçe teşkilat binasında saat 10.00 & 14.00 arasında yapılacak. Temayülde İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları Yönetim, Mahalle Başkanları ve Belediye Meclis Üyeler oy kullanacak. İlçe başkanlığına vekaleten başkanlığı yürüten Ramazan Tuna, Yerel Yönetimlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fehmi Öztürk ve Ekonomik İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Şaban Aydın aday adayı oldu. Yapılacak Temayülün ardından İl Başkanlığı tarafından bu 3 isimden bir İlçe Başkanlığına atanacak.

18 Ara 2018 - 18:17 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.