KÖRFEZ AKP’DE AMPÜLLER SÖNDÜ!

AKP Körfez İlçe Teşkilatı’nın 92. Danışma Meclisi Toplantısında elektriklerin kesilmesi gündem oldu. İlçe başkanı Şener Söğüt’ün konuşması elektrikler kesilince yarım kaldı. Elektrikler gelince ise toplantı devam etti.

KÖRFEZ AKP’DE AMPÜLLER SÖNDÜ!
KÖRFEZ AKP’DE AMPÜLLER SÖNDÜ!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen AKP Körfez İlçe Teşkilatı’nın Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı’nın 92.si yapıldı. İlçe başkanı Şener Söğüt ve teşkilat yöneticilerinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, il başkan vekili Adnan Turan, il yöneticisi Engin Koyun, Ömer Efe, Recep Demir, belediye başkanı İsmail Baran ve partililer katıldı.

HERŞEY AK PARTİ SAYESİNDE YAPILDI

Açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Şener Söğüt, “Biz seçimden seçime çalışan parti değiliz. Önümüzde yerel seçimler var. Kapı kapı ev ev dolaşarak yine seçimlerin galibi olacağız. Bu ülkede ne yapıldıysa AK Parti sayesinde yapıldı. Muhalefet bu ülkeye hiçbirşey yapmadı. Bizim iktidarımızda ekonomi 3 kat büyüdü. Şimdi önümüzde yerel seçimler var. Belediye başkanlığı çok önemli bir makam değil önemli olan bu partinin neferi olmaktır. Bu kutlu davanın bir ferdi olmaktır.

MHP’YE NEZAKETLİ DAVRANMALIYIZ

Söğüt sözlerine şöyle devam etti; “Aday adaylığı için bir çok arkadaşımız başvuruda bulunacak. Ancak bu arkadaşlarımızdan ricamız kimseye sataşmadan kimseyi kırmadan kendi yapacaklarını anlatmalarıdır. Aday olmayacak arkadaşlarımızın da gönül koymamalarını istiyorum. Yere seçimlerde MHP ile ittifakımız yok. Partililerden ricam MHP hakkında söylemler ve paylamışlarda bulunurken nezaket içinde hiçbir provokatif paylaşımda bulunmamalıdır.

AK PARTİ KIYAMETE KADAR ŞANLANACAK

Şener Söğüt’ün ardından kadın kolları başkanı Canan Mollaoğlu, gençlik kolu başkanı Doğan Orak söz alarak çalışmalarından bahsetti. Ardından kürsüye belediye başkanı İsmail baran çıktı. Baran ise AK Parti zaferinin kıyamete kadar süreceğini belirterek şunları söyledi; “4 yılda 400 milyon hizmet yaptık. İlçemizde 35 milyon lira yatırımla kampüs kazandırdık. 3200 öğrenciye burs veriyoruz. İlk taksit Aralık sonunda başlayacak. En ucuz en kaliteli ekmek halk ekmek ile 250 gr olarak 1 TL’den vatandaşımıza Körfez’de satışa sunuluyor.” Baran’ın ardından il başkan vekili Adnan Turan ve kapanışı ise milletvekili İlyas Şeker yaptı.

25 Eki 2018 - 21:41 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

07

ülkücü - körfezde ve diğer illerde akpye ihtiyacımız yok eveAllah mhp kendine yeter o yüzden fazla emin olmayın mhpyide küçümsemeyin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ekim 21:41
05

GİZEM AKBULAK - O NASIL BİR CÜMLEDİR YA KIYAMETE SÜRECEK DİYE KIYMAET GÜNÜNÜDE SÖYLEYİN TAM OLSUN.HAYATINIZ YALAN.KENDİ CEBİNİZİ DOLDURMAKTAN HALK SEFALET İÇİNDE BİRDE EKONOMİ 3 KAT BÜYÜDÜ DİYORSUNUZ PİYASADA PARA YOOK HERKES PATLADI PATLAYACAK SİZ MİLLETİ UYUTMAYA DEVAM EDİYORSUNUZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ekim 21:41
04

mütahit - 18 MİLYONA İHALE EDİLEN KÖRFEZ KAMPÜSÜ 35 MİLYONA NASIL YAPILIR.BU KANUNEN SUÇTUR.BİRDE BAŞKAN BUNUNLA ÖVÜNÜYOR.BELEDİYEDE PARA YOK DİYORSUNUZ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ YAPACAĞI İŞİ ÜSTLENİYORSUNUZ İKİ KATI PARA HARCIYORSUNUZ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ekim 21:41
03

PARTİLİ - SN.ŞENER SÖĞÜT MADEM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MAKAMI ÖNEMLİ DEĞİL İSE NEDEN OLMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYORSUNKİ O ZAMAN ADAY ADAYLIĞINA ÇIKMADA BŞKANLARI OLSUN.YALAN SÖYLEMEYİDE BECEREMİYORSUN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ekim 21:41
02

esentepeli - siz malı götürün biz gençler aç aç gezelim bu seçim size oymoy yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ekim 21:41
01

Yarımca'lı - 400 milyon TL nereye harcanmış 1 Allah'ın kuluda çıkıp şunu sorgulasın. Daha 4 senede 1 sarnıçhanı bitiremediniz 400 milyon nereye yatırıldı açıklayın bilelim yatırım falan yapılmadı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ekim 21:41