KÖRFEZ AKP’DEN DARALTILMIŞ DANIŞMA MECLİSİ

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı tarafından 91’inci Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi gerçekleştirildi.

KÖRFEZ AKP’DEN DARALTILMIŞ DANIŞMA MECLİSİ
Haber albümü için resme tıklayın

İlçe Başkanlığı toplantı salonunda yapılan danışma meclisine; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün yanı sıra, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, İlçe yöneticileri, mahalle başkanları ve teşkilat mensupları katılım sağladı.

ŞENER SÖĞÜT: “ DİK DURACAĞIZ”

Teşkilat mensuplarını selamlayarak konuşmasına başlayan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt; “ Kıymetli dava arkadaşlarım 91’inci daraltılmış ilçe danışma meclisimize hepiniz hoş geldiniz. Bildiğiniz üzere ülkemiz dış güçlere karşı ekonomik bir savaş halinde. Her ne konumda ve şartta olursak olalım, devletimize, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a inancımız tam. Devlet Başkanımızın da ifade ettiği gibi, kimse endişe ve korku içine düşmesin. Dünya 5’ten büyüktür diyen Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dik duracağız. Unutmayalım ki; bölünürsek yok, bölüşürsek tok oluruz. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece, Allah’ın izniyle bizi kimse bölemez, parçalayamaz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN BARAN: “ HAİNLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ”

İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün ardından AK Kadroları selamlayarak konuşmasına başlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran: “ AK Kadrolarımızın değerli üyeleri, dava arkadaşlarım. Hepinizi saygı, sevgi, hürmet ve muhabbetle selamlıyorum.İlçe Başkanımız Şener Beyin de ifade ettiği gibi, dış güçlere karşı dik durmak en birincil vazifemiz. Cumhurbaşkanımız, Dünya Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda ekonomimizi ayakta tutacak hamleler yapmalıyız. Tasarruf noktasında bizlerde gerekli adımları atıyoruz. Ne Amerika’ya, ne de diğer hainlere asla fırsat vermeyeceğiz. Danışma Meclisimiz hayırlara vesile olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

21 Eyl 2018 - 00:35 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.