Körfez’de MHP rüzgarı esti

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan genel seçimler öncesinde son saatlerde görüşmelerini dernekler düzeyinde sürdürdü...

Türkkan Körfez’de Kırım Tatarlar Derneği ile Balkan Göçmerleri Derneği’ni ziyaret etti. Dernek ziyaretleri sonrasında MHP Körfez İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği yürüyüşe çok sayıda partililer ile Lütfü Türkkan’ın yanı sıra Milletvekili Adayları Süleyman Pekin ile Dicle Akın katıldı. Körfez’de gerçekleşen yürüyüşte MHP dostlarına güven, rakiplerine gözdağı verdi.

TÜRKKAN; MHP OLARAK SEÇİME HAZIRIZ

Körfez’de Kırım Tatarları Derneği’ni ziyaret eden MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a bu ziyaret sırasında MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Dicle Akın eşlik etti. MHP heyetini Dernek Başkanı Hilmi Özdilek ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı. Türkkan Kırım Tatarları Derneği’nde dernek üyeleriyle sohbet ederken; “Her seçim önemli, fakat bu genel seçim daha önemli. Yaptırdığım anketlere göre İlimizde AKP İlimizde iktidarı ıskalayacak sayıda Milletvekili çıkartabilecek. Bu seçimlerde AKP ani bir şok yaşayabilir. Seçime MHP olarak sandıklar düzeyinde hazırız. Avrupa’dan bu seçimlerde ilk defa 38 ayrı noktaya 114 gözlemci geliyor. Ülkemizde işçiye de emekliye de verilecek zamlar için kaynaklar belli. Kimse kendini kaynak yok diye parçalamasın. 7 Haziran genel seçimleri son yıllarda geride bıraktığımız seçimlerden çok farklı olacak” dedi.

KÖRFEZ’DE DAVULLU ZURNALI KARŞILAMA

Körfez’de Türkkan’ın ikinci durağı BAL-GÖÇ Derneği oldu. Körfez’de BAL-GÖÇ Derneği’ne yapılan ziyarette MHP heyetini İlhan Topaloğlu karşılarken, ziyarette MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Dicle Akın ile Süleyman Pekin’in yanı sıra MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve MHP Körfez İlçe yönetim kurulu üyeleri, Körfez Ülkü Ocakları üyeleri katılırken, MHP Milletvekili adaylarını BAL-GÖÇ Derneği davullu, zurnalı ve meşalelerle karşıladı. Türkkan BAL-GÖÇ Derneği’ne yaptığı ziyarette, “Kocaeli’nde işsizlik sorunların başında geliyor, Fukaralığın bitmesini istemeyen tek parti AKP, sebebi fukaralık insanları kavurmazsa kimse onlardan gelecek yardımın peşine düşmeyecek. Ülkemizde 9 Milyon insan var yardım alıyor. Ne kadar oy o kadar yardım. İnsanlara yardım etmek yerine, herkesin hakkını versinler. Elinde Kuran, Dilinde yalan, yaptığı talan Recep Tayyip Erdoğan. Kimsenin adeta AKP İl Başkanı gibi davranan Cumhurbaşkanını genel seçimler sonrasında ciddiye alacağını sanmıyorum. Dünya’da en fakir 48 ülkeden 20’si Müslüman ülkeler. En fakir 20 Müslüman ülkenin üst düzey yöneticileri dünyada zengin ilk 100 ismin içinde yer alıyorlar. Varın gerisini siz düşünün” dedi. Lütfü Türkkan, diğer Milletvekili Adayları ve partililer birlikte Körfez’de yağmura rağmen yapılan yürüyüşe katılırken, MHP’liler dostlarına güven, rakiplerine gözdağı verdi. Yürüyüş sonrasında MHP’liler sessizce dağıldı.

06 Haz 2015 - 15:09 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.