KÖRFEZ’İN KÖYLERİ ‘EVET’ DEDİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Milletvekili Zeki Aygün ve İlçe Başkanı Osman Badem ile birlikte Körfez’in köylerine konuk oldu. Köylüler hem belediyenin hem de hükümetin hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu referandum gezileri kapsamında AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve teşkilat üyeleriyle birlikte Körfez’in köylerindeydi. Heyetin ilk durağı; Dikenli Köyü oldu. Köylüler tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan heyete sevgi gösterileri vardı. Köylüler, hem Körfez Belediyesi’nin hem de AK Parti hükümetinin hayata geçirdiği projeler ve verdiği hizmetler nedeniyle heyete teşekkür etti.

10 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Körfez’in köylerini cazibe merkezi getirmek adına birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Taşköprü bölgesi için 10 milyon liralık yatırım yapacağız. Eksik kalan yollarımızı tamamlayacağız. Dikenli Köyümüzün de içinden geçtiği yolu Ağva’ya bağlanması yönünde çalışmalarımız var. Bu yolu açtıktan sonra köyümüzde yoğun bir trafik başlayacak. Bu yoğunluk sayesinde köylülerimiz de kendi ürünlerini pazarlayabilecek” dedi.

EN GÜZELİNİ HAK EDİYORSUNUZ

Dikenli Köyü’nün bütün seçimlerde AK Parti’ye en büyük desteği veren köylerden biri olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Siz yapılan tüm yatırımları hak ediyorsunuz. Ülkemiz 16 Nisan sonrasında ayağındaki prangalardan tamamen kurtulacak ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında; 2023’te dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına girecek ve o şanlı ecdadın torunları olarak tarih sahnesindeki yerini alacak” ifadelerini kullandı.

SİZLERE İNANCIMIZ TAM

Ziyaretlerde konuşan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem de 16 Nisan’daki seçimlerin önemine değinerek, “Sıkıntılı ve zor bir süreçten geçiyoruz. Yakın siyasi tarihimizde yaşanan darbeler, kumpaslar ve ihanetler bizlere gösterdi ki; Hükümetler ne kadar dik durursa dursun vesayet odaklarının bir şekilde milletin iradesine taahküm etmeye çalışacak. Daha güçlü bir Türkiye için de milletimizin güçlü bir şekilde ‘evet’ diyeceğine inancımız tam” dedi.

İŞİN SAHİBİ MİLLET

AK Parti Milletvekili Zeki Aygün de konuşmasında, “İşin sahibi milletse, çözüm üretileceği zaman da önce millete gidip anlatmamız gerekiyor. Biz de 3 gün mecliste 4 gün de sahada oluyoruz. Şimdi referandum süreci içerisindeyiz. 60 senedir halktan yetki alamayarak iktidar alamayanların ayak diretmeleri var. Ama unuttukları bir şey var. Biz sırtımızı sadece ve sadece halka yaslıyoruz” ifadelerini kullandı. Heyet daha sonra Körfez’in köylerini dolaştı, vatandaşlarla sohbet ederek yeni sistem hakkında bilgiler aktardı.

06 Mar 2017 - 21:35 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.