Körfez’li AK Kadınlar boş durmuyor

AK Parti Körfez Kadın Kolları dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor...

7 Haziran genel seçimlerinde körfezde neredeyse ziyaret edilmeyen ev eli sıkılmayan seçmen bırakmayan AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları içinde bulunduğumuz ramazan ayı içerisinde de ‘’Sadece Seçim Zamanı Geliyorlar’’ diyenleri haksız çıkarırcasına ziyaretlerini sürdürüyor ev ev dolaşılıyor adeta sanki yarın seçim varmış gibi çalışılıyor. Her mahallede günde 5 ev ziyareti gerçekleştiren Akkadın körfezin Pazar günü Kirazlıyalı mahallesinde gerçekleşen ev ziyaretlerine AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu da katılım sağladı. Körfezlilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Katırcıoğlu önce sahilde iftarını açmaya hazırlanan vatandaşları daha sonrada ev ziyaretlerinde Kadın Kollarına eşlik etti.

‘ GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURACAĞIZ’

Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek körfezde gönül köprüleri kurmaya devam edeceklerini çalışmalarının sadece seçimden seçime değil yılın 365 günü devam ettiğini AK Parti zihniyeti ve dava ruhunun bunu gerektirdiğini ifade etti. Asla tabela partisi olmadık ülke yönetmenin bölgesel güç olmanın gerektirdiğini ilçe teşkilatı olarak yapmaya çalıştıklarını söyledi.

30 Haz 2015 - 19:39 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.