LATİF İŞCAN MHP’YE ÜYE OLDU

Körfezli iş adamı ve aynı zamanda FSL Şirketler Topluluğu'nun yönetim kurulu başkanı olan Hacı Latif İşcan, MHP Körfez teşkilatına üye oldu. İlçe Başkanı Zeki Gürsu, parti olarak çok önemli bir kazanım sağladıklarını ve Latif İşcan’ın kendilerine güç katacağını söyledi.

LATİF İŞCAN MHP’YE ÜYE OLDU
Haber albümü için resme tıklayın

MHP Körfez’e üye olan Latif İşcan, bir süre önce mensubu bulunduğu Büyük Birlik Partisi'nden istifa ederek MHP'ye katılmıştı. Yapılan programda üyelik formunu doldurarak MHP Körfez İlçe Teşkilatı'na üye olan İşcan, Devlet Bahçeli'nin dik duruşundan dolayı MHP'ye geçtiğini söyledi.

Hacı Latif İşcan, katılım belgesini imzaladıktan sonra kendisini şu cümlelerle anlattı:

20 Mart 1975 Düzce’ de doğdu. İlköğretimini Almanya Bremen, Orta ve lise öğrenimini Kocaeli ‘de tamamladım.

3 Ön Lisans , 2 Lisans , 1 Yüksek Lisans Mezunuyum, İş Sağlığı ve Güvenliği Doktora Programına Devam ediyorum. Evliyim 2 Çoçuk babasıyım. A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı, Makine Tasarım Uzmanı, Aile Danışmanı ve Psikoterapist, Endüstri Mühendisi ve Sosyoloğum.

MEZUN OLDUĞUM OKULLAR;

Meslek Yüksek Okulu

Kocaeli Üniversitesi Köseköy Meslek Yüksek Okulu Fermantasyon Bölümü

Kocaeli Üniversitesi İzmit Meslek Yüksek Okulu İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü

Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Ön lisans

Mezun Olduğum Lisanslar

Sakarya Üniversitesi – Sosyoloji

Ahmet Yesevi Üniversitesi – Endüstri Mühendisliği

Yüksek Lisans

Yeniyüzyıl Üniversitesi – İş Sağlığı ve Güvenliği

Doktora

İstanbul Ticaret Üniversitesi – İş Sağlığı ve Güvenliği Devam Ediyor

İŞ HAYATI

Üniversite öğrenimini tamamladıktan sonra Anadolu Holding’in Honda Türkiye A.Ş de 1998 Yıllında Çevre Kalite Sorumlusu olarak çalışmaya başladım.2003 Yılında geçiş yaptım. Unilever Türkiye A.Ş de Güvenlik ve İş Sağlığı & Güvenliği Yöneticisi 12 yıl boyunca çalıştım. 2009 Yıllında FSL Eğitim ve Danışmanlık Şirketini kurduk. Kısa sürede Türkiye’de tanınan bir marka olmasını sağladık. Şirket yöneticiliği zamanında şirket çalışanlarının yönetimde söz sahibi olmasını sağladım.

İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLARI DERNEĞİ BAŞKANLIĞI

2009 yılında üyesi olduğum derneğin aynı yıl Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildim.

Yönetim Kurulu Başkanlığı döneminde Ulusal Medya tarafından kısa sürede tanınarak medyada yorumcusu olarak yer almaya başladım. İnsan Değerlidir ! Felsefesi ile İş Sağlığı ve Güvenliğinde Ulusal Çalıştay ve Komisyonlarda yer aldım. Yaşam Güvenliği Kuramını ile 81 ilde 126 adet konferans verdim. Soma, Ermenek ve Torunoğlu İnşaat İş Kazalarında Medyada gerçeği dile getiren tek kişi oldum. Siyasete hazırlanmak için 2015 Yıllı Ocak ayı kongresinde aday olmadım.

22 Tem 2017 - 16:49 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

06

serhat - arkadaş bu ne ya atlet değiştirir gibi parti değiştirmek bu adamın ne kadar istikrarsız ve sözünde durmadığını herkes bilir.birde partiye değer katacak diyor ilçe başkanı.bakalım partiniz latif efendiyi ne zaman üyelikten atacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Temmuz 16:49
05

KORFEZLİ - KİMİN DİK DURUŞU???? DEVLET BAHÇELİ AKP'NİN MAŞASI DİYEN SEN DEĞİLMİYDİN SARAYIN BEKÇİSİ DİYORDUN LATİF BEY ŞİMDİ NE OLDUDA MHPYE GEÇTİN BİR SÖZÜNDE DUR BEEE YAAA

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Temmuz 16:49
04

DORUK - düne kadar kötülediği arkasından konuştuğu kişiler ve partiye geçisini kutluyorum!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Temmuz 16:49
03

FARUK YOLDAŞ - BBP'YE NE YAPTIN Kİ MHPYE NE KAZANDIRACAKSIN.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Temmuz 16:49
01

Ayşegül - hocamıza çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum.Allah utandırmasın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Temmuz 16:49