Meclis üyelerinden birlik mesajı

Derince Belediyesi’nde grubu bulunan AK Partili, CHP’li ve MHP’li Meclis üyeleri önceki gün Belediye Sosyal Tesisleri’nde Başkan Ali Haydar Bulut ile bir araya gelerek birlik mesajı verdi...

Derince Belediyesi’nde grubu bulunan AK Partili, CHP’li ve MHP’li Meclis üyeleri önceki gün Derince Yavuz Sultan Mahallesi’nde yer alan Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programda Başkan Ali Haydar Bulut ile bir araya geldi. Kahvaltının ardından Meclis üyeleri, Başkan Bulut’la sohbet ederek Derince için hep birlikte çalışacaklarını belirtti. Karşılıklı istişarelerin yapıldığı programda konuşan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “İlçemizin menfaatleri için beş yıl boyunca hep birlikte el ele vererek çalışmalıyız. Hepimizin ortak gayesi Derince’ye katkı sunmak. Sizlerle birlikte çalışarak Derince’mize en güzel şekilde hizmet edeceğiz” diye belirtti.

12 Haz 2014 - 15:49 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.