MHP KÖRFEZ’DE SKM AÇILIŞI

Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı ve Milletvekili Aday Adayı olan Hacı Latif İşcen'in tanıtım etkinliği görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.

MHP KÖRFEZ’DE SKM AÇILIŞI
MHP KÖRFEZ’DE SKM AÇILIŞI
Haber albümü için resme tıklayın

Tütünçiftlik Viyadük önünde bir araya gelen partililer, mehteran takımı eşliğinde Tuğrul Caddesi üzerinden açılışı yapılan SKM bürosuna kadar kortej şeklinde yürüdüler. SKM binasının önünde bir araya gelen partililer, burada birliktelik mesajı verdiler.

AK PARTİ TAM KADRO KATILDI

MHP'nin yapmış olduğu SKM açılışına ve aday tanıtım programına, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve yardımcıları, Ak Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve yönetimi, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Orak ve yönetimi tam kadro olarak katıldı.

'LİDERİMİZİN EMRİNDEYİZ'

Programın 'hoş geldiniz' konuşmasını; SKM Başkanı Ahmet Topuz yaptı. Topuz, " Genel başkanımız Devlet Bahçeli'nin güvenini boşa çıkarmamak için 37 mahalle başkanı, 49 okul başkanı, 316 asil ve 316 yedek sandık görevlimizle liderimizin emrindeyiz" dedi.

'ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'

İlçe Başkanı Zeki Gürsu ise yaptığı konuşmada; " Büyük Türkiye yolunda giden yol; bizzat Cumhur ittifakından geçmektedir. Milletimizin talep ettiği milli birlik ve beraberlik ruhunu, siyasi ve sosyal seviyede muhafaza etmek, iç ve dış tehditlere karşı daha dirençli olmak amacıyla Adalet ve Kalkınma Partisi ile ittifak yaptık. Çünkü biz biliyoruz ki; birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Oluşturduğumuz milli birliğimizi ve inancımızı kıracak gücüde Allah'ın izniyle göremiyoruz. Çünkü biz ülkücüyüz. Çizgimiz belli yolumuz açıktır. Ne söylüyorsak onu yaparız. CUmhur ittifakının adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu kapsamda; cumhur ittifakına kalben inanıyor, bedenen yer alıyor ve fikren bağlılığımızı belirtiyoruz."dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü'de birer konuşma yaparak, yapılan Cumhur İttifakının önemini anlatarak ve 'birlik' çağrısında bulundular.

'HİZMET İÇİN ADAYIM'

Daha sonra alkışlar arasında kürsüye gelerek partililere hitap eden MHP Kocaeli Milletvekili Aday adayı Hacı Latif İşcen, neden aday olduğunu açıkladı. Latif İşcen yaptığı konuşmada, "Elhamdülillah, inanmış, samimi bir Müslümanım; fanilik hissini taşınması gerekliliğine hakimim . Dünyanın bir imtihan yeri olduğunu biliyorum. Ülkem , Ülküm ve Milletime yol gösterici olan milletin vekilliği için dönülmez bir yola çıktım. Liderimiz Dr Devlet Bahçeli’nin yönetiminde yıllardır göstermiş olduğu Türk Milliyetçisinin Duruşuna hayran olmamak elde değildir. Türk Milleti bir kez daha bu kutlu davanın gerekliliğini anlamıştır. 15 Temmuz Öncesi; ve Sonrasında …bir kez daha Türk Ülkücüsünün ‘’Önce Devlet , Sonra Millet, Sonra Ben ‘’ Felsefesinin ne derece önemli olduğunu hep beraber gördük ve yaşadık. Türk Milletinin binlerce yıldır varlığına tahammül edemeyenler top yekün şuursuzca saldırılarını sürdürmektedir. Türk Milliyetçilerinin karşı duruşu test edilmiş ve bir kez daha başarısız olunmuştur. Bizlerin ihtiyacı olan destek damarlarımızda ki asil kanda mevcuttur. Tarihin idrakı içinde ‘’ Su suya nasıl benzer ise ‘’Milletlerin geleceği geçmişine benzer ‘’ Milletimizin bir kez daha uyanışı gerçekleşmiş ve hedef ‘’ Kızıl Elma ‘’ demiştir. Ölümden Korkmayan! Izdırapdan kaçmayan , Kuvvetli ile mücadeleyi göze alan, Ülkücü insandır. Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in dediği gibi Türk Ülkücüsü ‘’Bizim davamız ALLAH yoludur.’’ 27. Dönemde Milletvekili adayı olan ben ve arkadaşlarım çıktığımız yolda Ülkemiz, Milletimiz ve Davamız için adayız. Sıralamayı önemsemeksizin davamızı her birimiz en iyi şekilde temsil etmek için yola çıktık. Şahsım yıllardır Milletime hizmet etmek için öncelikle Erdemli devlet adamı olma kriterlerini taşımak için mücadele ettim. Bugün ise kayıtsız şartsız; ülkemin yönetim kadrosunda yer almak için, Ülkeme, Ülküme ve Milletime hizmet etmek için ADAYIM ! Devletimizin Bekası İçin ‘’Bizim Aklımız Türkiye’’dir.‘’Ne Mutlu Türküm Diyene" dedi.

06 May 2018 - 21:29 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.