MHP’den Türk Eğitim-Sen’e ziyaret

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Türk Eğitim Sen Gölcük Şubesi’ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Kocaeli İl Başkanvekili Hüseyin Çakıroğlu, MHP Gölcük İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır ve MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Derya Çavdar, Türk Eğitim Sendikası Gölcük Şubesi’ni ziyaret ederek eğitim camiasının sorunlarını dinledi. Ünlü, yaklaşan 1 Kasım 26. Dönem milletvekilleri seçimleri için eğitimcilerden destek istedi. Türk Eğitim-Sen Gölcük Şube Başkanı Yaşar Tokay, “Sizlerin nezaket ziyareti bizleri memnun etmiştir. Yaklaşmakta olan 1 Kasım seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne, Türk Eğitim-Sen Gölcük Şubesi adına başarılar diliyorum.” dedi.

“EĞİTİM SİSTEMİ ZAFİYET ALTINDA”

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Eğitim sistemi geçen 13 yılda zafiyet altına alınmıştır. Bu düzen böyle gitmemeli. Eğer bize destek verirseniz bu zafiyetten kurtulmanız mümkündür. Yarının geleceği olan çocuklarımızın eğitimini sağlayan siz eğitimcilerin sorunlarını fazlasıyla önemsiyoruz ve kuruluşunuzu destekliyoruz. Ülkemizde gelişen ihanet ve ihmal süreçlerinin sonuçları böyle giderse pahalıya patlayacaktır. Bunları engellemek için varız, biz sizler için varız. Milliyetçi Hareket Partisi adına meslek hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.

“KÖTÜ BİR SÜREÇ BİZİ BEKLİYOR”

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Derya Çavdar, “Siz eğitimciler olarak bizim için fazlasıyla önem taşıdığımız bir mesleğe sahipsiniz. Geleceğimizi belirleyecek çocuklarımızın eğitim inşasını üstlenmek kolay değildir. Biliyorsunuz ki, son zamanlarda ülkede gelişen olaylar bizleri yıpratmaktadır. Her gün gelen şehit haberleri ile kahroluyoruz. Savaşın eşiğine geldiğimiz şu günlerde ülkemizin milli iktidara yani Milliyetçi Hareket Partisi’ne ihtiyacı vardır. Sizin de gördüğünüz gibi iç ve dış politikada itibarımız fazlasıyla düşmüştür. Bunun önlenmesi adına siz eğitimcilerden destek istiyoruz. Öğretim hayatınızda sizlere başarılar diliyoruz.” dedi.

21 Eki 2015 - 14:50 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.