Mollaoğlu ve ekibi Kışladüzü’nden oy istedi

Hereke Kışladüzü Mahallesi’nde seçim çalışması yapan ve bölge halkının yakın ilgisi ile karşılanan AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu, “Geleceğin Türkiye’si için Cumhur İttifakı’na destek istiyoruz” dedi.

AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları, erken seçim tarihinin 24 Haziran olarak açıklanmasının ardından başladığı yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Her gün ilçenin bir mahallesinde vatandaşlara ulaşan, bir araya geldiği Körfezlilere AK Parti döneminde yapılan hizmetlerin ve yeni dönem hedeflerinin bilgilerini içeren broşürleri dağıtan partili kadınlar gördükleri yakın ilgi ile de büyük moral buluyor.

MOLLAOĞLU DA KATILDI

AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu’nun da katılımı ile düzenlenen soh çalışma Yukarı Hereke bölgesindeki Kışladüzü Mahallesi’nde gerçekleşti. Kışladüzü’nü bütünüyle gezen, vatandaşlara evlerinde konuk olan Mollaoğlu ve partili kadınlar, vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı, AK Parti, MHP ve BBP birlikteliği ile kurulan Cumhur İttifakına destek istedi. Mollaoğlu ve partili kadınlar ayrıca bölge halkının ilettiği sorunları da dinlediler.

İTTİFAKA DESTEK İSTEDİ

Yapılan çalışmanın ardından bir açıklama yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu, “Türkiye olarak tarihimizin en önemli seçimini yapacağız. Ülkemizi geleceğe hazırlamak, Atatürk’ün koyduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak ve çocuklarımız için müreffeh bir gelecek hazırlamak için halkımızdan Cumhur İttifakı’na destek olmalarını istiyoruz” dedi.

23 May 2018 - 17:14 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.