MUTLU: BAŞİSKELE’DE AHLAHSIZCA ANKET YAPILMAKTA

SP Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, ilçede yapılan anketlere sert bir dille cevap verdi.

Mutlu yapmış olduğu basın açıklamasında şunları söyledi;

“Başiskele ilçemizde son günlerde ahlaksızca bir anket çalışması yapılmakta. Seçim tarihinin hızla yaklaştığı bu günlerde ebette ki siyasi partilerin saha araştırması için anket yaptırmaları gayet doğal karşılanacak bir durum. Fakat kamuoyu araştırması yapmak için değil de karşısındaki rakibini karalamak için iftiraya varan ifadeler ile anket adı altında yapılan bir çalışma ne siyasi terbiyeye ne de insanlık onuruna yakışmamaktadır.

Başiskele’de ikamet etmekte olan vatandaşlarımız bir süredir özellikle sabit telefonlarından aranmakta ve telefon anketi çalışması yapıldığı bilgisi verilmektedir. Bu sözde anket çalışmasında vatandaşlarımıza “Ak Parti adayı Yasin ÖZLÜ’yü mü yoksa Saadet ve HDP ittifakının adayı Zafer MUTLU’yu mu destekliyorsunuz” diye sorulmaktadır. Bunu yapan haysiyetsizler belli ki anket yapmak değil aleyhimizde algı oluşturmak niyetindeler.

Öncelikle şunu tüm vatandaşlarımız çok iyi bilmelidir ki ben seçimlere hiçbir siyasi ittifak yapmadan Saadet Partisi adayı olarak girmekteyim. Bunun aksini iddia edenler yalancıdır, iftiracıdır. Bu gerçeği defalarca ifade etmemize rağmen aksini iddia eden müfterilere itibar etmeyiniz.

Girmiş olduğum başkanlık yarışında kendi parti teşkilatımdaki kardeşlerim, ailem ve akrabalarım dışında farklı görüşlerdeki siyasi partilere gönül veren binlerce kardeşimin desteğini görüyorum. Başiskele’de her kesimden insanımızın desteğini almaktan ve güvenini kazanmaktan da onur duyuyorum. Bunun bir göstergesi olarak da meclis üyesi listemizde daha önce pek çok kez ifade ettiğim gibi her siyasi partiden temiz, dürüst insanlar yer alacak. İlçemizi ortak bir akıl ile yöneteceğiz.

Adaylık çalışmalarım boyunca gayri ahlaki hiçbir laf sarf etmedim, gayri ahlaki hiçbir strateji izlemedim. Bu saatten sonra da duruşumuzdan hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz. Hiçbir makam için ahlakımızdan, onurumuzdan ve dürüstlüğümüzden taviz vermeyeceğiz.

Kendilerinde anlatacak bir iyilik bulamayanlar karşılarındakini kötüleyerek siyaset yapmaya devam edecek. Dün kendilerine oy veren seçmen bu gün bizi desteklediğinde hain ilan etmeye devam edecek. Basit dünyevi makamlar için ahlakı, haysiyeti ve dürüstlüğü bir kenara koyup iftira atmaya devam edecek. Biz tüm bunları bilerek dosdoğru durmaya devam edeceğiz. Çünkü biz inanıyoruz ki;Kimin kazandığı oyların sayıldığı gün değil amellerin tartıldığı gün belli olacak.

Milletimizin gönlü ferah olsun.

31 Mart günü Başiskele’mizde temiz bir sayfayı hep beraber açacağız.”

Zafer MUTLU

Başiskele Belediye Başkan Adayı

17 Şub 2019 - 15:04 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.