O PARTİ KAPATILDI

Osman Pamukoğlu'nun kurduğu HEPAR dün yapılan olağanüstü kurultayla faaliyetlerine son verdi.

Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu’nun kurucusu olduğu HEPAR siyasi faaliyetlerini sona erdirdi. Partinin dün toplanan olağanüstü kurultayında alınan kararla partinin faaliyetlerine son verildi. HEPAR’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ”4 Eylül 2008’de kurulan Hak ve Eşitlik Partisi; hiçbir kurum ve kuruluştan yardım ve destek görmeden, bir avuç yurtseverin maddi ve manevi desteği ile, on yıl hayatta kalmayı başarmıştır. 21 Nisan 2019’da toplanan Olağanüstü Kurultay’da alınan kararla; parti kapatılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

22 Nis 2019 - 16:12 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.