'Okyanusa açıldılar, dikkat etsinler boğulmasınlar'

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, bir süredir ara verdiği haftalık basın toplantısını yaptı...

30 Mart seçimlerine 33 gün kaldığını hatırlatan Civlek, Meclis üyesi adaylarının belirlenmesinde her kesimden isimlerin dikkate alındığını söyledi. Meclis listelerinde kadın ve gençlerin seçilecek yerlerde bulunduğunu ifade eden Civelek, “Meclis aday listelerinde yer alan 71 gencin 37’si ilçe, 9’u Büyükşehir Belediye Meclisi’ne girecek, 63 kadından 32’si ilçe 10’nu da Büyükşehir Belediye Meclisi’ne seçilecek yerlere konuldu. Meclis üyelerimizin başkanlarımızda birlikte ilçelerine güzel hizmetler yapmalarını bekliyorum” dedi.

Büyükşehir ile 12 ilçe belediye başkanının aday tanıtım toplantısına katılanlara ve toplantının yapılmasında emeği geçen teşkilat mensuplarına teşekkür eden AKP İl Başkanı Civelek, “CHP Genel Başkanının katılmasına rağmen aynı yerde yapılan kendi aday tanıtım toplantısı arasında katılım ve coşku açısından büyük fark olduğu görüldü. Biz, 13-0 iddiamızı sürdürüyoruz, CHP’de varını yoğunu bir ilçe için yoğunlaştırmıştır.”dedi.

MİTİNG 23 MART’TA

Başbakan ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı Kocaeli mitinginin 23 Mart Pazar günü Perşembe Pazarı alanın da yapılacağını, Mehmet İpşiroğlu başkanlığındaki mitingi komisyonunun şimdiden hazırlıklara başladığını ve Başbakan’ı yakışır bir şekilde ağırlayacaklarını belirten Civelek, çeşitli konularla ilgili şunları söyledi: “Merhum Erbakan’ı rahmetle anıyoruz. Yasasaydı; yapılanları görür çok sevinirdi. Türkiye’ye bu hizmetleri O’nun talebeleri yaptı.17 Aralık operasyonu güçlü Türkiye, lideri ve partisi olduğu için ülkeyi çökertememiştir. Güçlü bir ülke olmasaydı; kirli oyun ve tezgahlar Türkiye’ye zarar verirdi. Montajlanmış dinlemeler ve ses kayıtlarının Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına yapılmış haince ve alçakça yapılmış saldırılardır. Yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmadı. CHP ve MHP’nin kasetler üzerinden politika yapması manidardır. Aynı eller bu partilere de komplo kurmuştu. Kasetlerle gelenler kasetlerle gider. Okyanusa açıldılar, dikkat etsinler boğulmasınlar.

BAKAN MATEMATİKÇİ

Aday tanıtım toplantısında Kocaeli’de alınacak oy hedeflerini açıklayan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın matematikçi olduğunu ve güzel hesap yaptığını söyleyen AKP İl Başkanı Civelek, “Bakanımızın verdiği rakamlar en az alınacak oylardır. Kamuoyu yoklaması henüz bitmedi; bittiği zaman paylaşırız. Kocaeli’de yaptıklarımızı sadece muhalefet görmüyor. Her bir ilçemiz için yapacağımız vaatlerimizi de yakında açıklayacağız. Muhalefet Partisi neredeyse gökten arsa vaat ediyor; iktidar olamayacaklarını için atıp atıp tutuyorlar. Biz, 31 Mart’ta çıkacak sonucu açıklıyoruz. CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan, 31 Mart’ta kamuoyundan çıkacak sonucu görecektir. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü de siyaseti hedefsiz olarak konuşuyor.”

AKP İl Başkanı Civelek, Belediye Başkan aday adaylarından meclise girmeyecek açıklamasını sadece Körfez İlçe’de tolore ettiklerini belirtti, “Faruk Denli’nin Körfez İlçe de İsmail Baran’ın yargılanması ili hiçbir alakasının olmadığını söyledi. Civelek, 30 Mart seçimlerinde kurulacak 4 bin 26 sandıkta görev yapacak müşahit isimlerinin tamamını Seçim Kurulu’na verdiklerini açıkladı.

26 Şub 2014 - 10:37 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.