ÖZTEKİN KAŞUKÇİ DERİNCE’YE RESMEN ADAY

İŞKUR İl Müdürlüğü’nden emekli olan Öztekin Kaşukçi,  Derince belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Kaşukçi’nin aday açıklamasına katılım hayli yüksek oldu.

ÖZTEKİN KAŞUKÇİ DERİNCE’YE RESMEN ADAY
ÖZTEKİN KAŞUKÇİ DERİNCE’YE RESMEN ADAY
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Derince Belediye Başkanlığına bir isim daha müracaat etti. Eski İŞKUR İl Müdürü Öztekin Kaçukçi bu akşam parti binasında aday adaylığını ilan etti. Başvuru formunu ilçe başkan vekili Selçuk Çakıroğlu’na teslim eden Kaşukçi, “Derince’yi en iyi şekilde yönetmeye talibim “dedi. Derince’nin sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Kaçukçi, “Kim hak ediyorsa o aday olsun. Arkadaşlarımızın hepsi değerli. Bu partide hizmet yarışı var. Ben de bu yarışta bulunmak için başvurumu yaptım. Hakkımızda hayırlısı olsun” dedi. Aslen Karslı olan Öztekin Kaşukçi’nin adaylık başvurusu programına hemşerileri ve Derinlilerden büyük destek vardı.

ÖZTEKİN KAŞUKÇİ KİMDİR?

Öztekin Kaşukci, 1964 yılında Kars doğumlu olan, evli ve 3 çocuk babası. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Kaşukci bir dönem İŞKUR Kocaeli İl Müdürlüğü yaptı.

12 Kas 2018 - 20:16 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

03

gümüşhaneli - derincenin sorunlarını biliyorum demiş peki dericnede bu adamı tanıyan varmı derince ile ne alakası var ben tanımıyorum?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 20:16
02

öz karslı - hayırlı uğuru olsun yanındayız müdürüm

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 20:16
01

Ali - Gümüşhaneli yorumcu niye zoruna mı gitti sen tanımıyorsan bizler müdürümü çok iyi tanıyoruz ihale peşinde koştuğunuz için tanımazsınız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 20:16