Pehlivan: Büyük projeleri tamamlıyoruz

Körfez Belediye Meclisi gündeminde yer alan bütçe kesin hesaplarını oylamak için toplandı. Körfez Belediyesi 2012 Bütçe Kesin Hesapları mecliste onaylandı.

Körfez Belediye Meclisi gündeminde yer alan bütçe kesin hesaplarını oylamak için toplandı. Körfez Belediyesi 2012 Bütçe Kesin Hesapları mecliste onaylandı.

BATTI-ÇIKTI BİTİYOR

Körfez Belediye Meclisi, belediye başkanı Yunus Pehlivan başkanlığında toplandı. Türkay Kaya, Mustafa Çelikel, İhsan Öztürk, Metin Özkan, Tekin Durmuş ve Zeynel Sarıkaya’nın izinli olduğu oturumda bir önceki mecliste bütçe komisyonuna havale edilen, 2012 bütçe kesin hesapları oylandı. Kocaeli’nde belediyeler içerisinde en uyumlu meclislerinden birisinin Körfez Belediyesi Meclisi olduğunu belirten Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan 2013 yılında başlattıkları yatırımlar hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Başkan Pehlivan Şubat ayında başlayan Petkim Önü Battı-çıktı projesinin 15 Haziran’da tamamlanarak trafiğe açılacağını söyledi. Anadolu Dökümün oradaki battı-çıktı çalışmasında da sona gelindiğini söyleyen Pehlivan “Artık çok kısa zamanda büyük projeleri tamamlıyoruz” diye konuştu.

40 BİN TON ASFALT SERİLECEK

Kararlılıkla çıktığımız yolda belediye çalışanlarımızın ücretleri olmak üzere, müteahhide olan ödemeler, esnafımıza olan ödemeler de belediyemizi sıkıntıya sokacak hiçbir hususun olmadığının altını çizen başkan Pehlivan, “Bu kararlılıkla yola devam edeceğiz” dedi.

Körfez’in birçok noktasında şantiyeye döndüğünü belirten başkan Pehlivan, “Hereke’de üniversiteye yapılan sosyal tesis, düğün salonu, meydan düzenlemesi, Bağdat Caddesi, Çalımtepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu çalışmalarının devam ettiğini, Yelken Düğün Salonu’nun ve Yeniyalı ile Esentepe Mahalleleri’nin kesiştiği yerde Kapalı Pazar Projeleri’nin ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılacağını söyledi. Başkan Pehlivan ayrıca bu yaz Körfez’de yollara 40 bin ton gibi büyük bir rakam asfalt serme çalışması yapılacağını duyurdu. Başkan Pehlivan tüm meclis üyelerine ve bu çalışmalarda emek harcayan herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı. Körfez Belediyesi meclisinin bir sonraki toplantısı 07 Haziran Cuma günü saat 15.00’de gerçekleşecek.

14 May 2013 - 21:36 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.