PINAR UYSAL OĞLUNU MİLLETVEKİLİ DANIŞMANI YAPTI!

AK Parti’nin çiçeği burnunda yeni milletvekili Emine Zeybek mazbatasını aldıktan sonra danışmanlarını da seçti.

PINAR UYSAL OĞLUNU MİLLETVEKİLİ DANIŞMANI YAPTI!
Haber albümü için resme tıklayın

Aldığımız bilgilere göre Emine Zeybek iki danışman aldı. Biri İzmit’ten Sinem Uçan diğeri ise Körfez’den Emirhan Uysal. Körfez Belediye Meclis Üyesi Pınar Uysal, milletvekili seçilen Emine Zeybek ile yakinen görüşen ve samimi arkadaşlar. Bu samimiyetle birlikte oğlunu milletvekili danışmanı yaptıran Uysal böylelikle TBMM’ye çok genç bir danışman kazandırdı. AK Parti sayesinde şimdiye kadar gerek aldığı işler gerekse yakınlarını güzel yerlere işe sokmasıyla gündeme gelen Pınar Uysal son olarak oğlunu milletvekili danışmanı da yaptı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek.

06 Tem 2018 - 00:02 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

06

FERİT - KANTİN CAFE İHALELERİ MİLLETE İŞ YAPMALAR BU KADIN MECLİS ÜYESİMİ BAKANMI BELLİ DEĞİL İYİ YÜRÜTÜOR İŞLERİNİ, HEM MALI GÖTÜRÜYOR HEM YAKINLARINA İŞ PASLIYOR DAHA PARTİDEKİ MAZİSİ 5 YIL AMA İYİ SIÇRADI YUNUS SAĞOLSUN!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 00:02
05

HARUN DEMİR - daha ilkokulu yeni bitiren biri nasıl danışman olur eğer danışmanlık bu kadar kolaysa millet boşuna okuyor pınar hanıma yanaşsın daha ,iyi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 00:02
04

???? - yarabbim bu güne kadar erdoğan sevgisinden devamlı ailece akp ye oy verdik ama reis bunları görmüyorsa,vAllahi çok büyük hata,esnaf bile bu devirde garson alırken bile tecrübeli eleman arıyor bunlar siyasetçiye danışman olarak aldığı insanlara bi bakın bu devlette liyakat bitmiş malesef

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 00:02
03

Ali akcan - Ne güzel memleket hep bana rabbena.Hakkımı helal etmiyorum.Bu ülkede pırılı pırıl bu vatandaşı cebinden çıkaracak gençler varken hem ihake leri al hem oğlunu danışman yap.Uyan artık millet.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 00:02