Recep Çiçek ilçe yönetiminde..!

AK Parti Derince İlçe Teşkilatı’nın 6. Olağan Kongresi bugün Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Mevcut başkan Selçuk Çakıroğlu’nun yeniden aday gösterilmediği ve Koray Merdan’ın tek aday olarak ilan edildiği kongre oldukça geniş katılımlı gerçekleşti.

Partililerin ve Derincelilerin çok sevdiği bir isim olan Koray Merdan gerçekten güzel bir yönetim kurulu listesi hazırlayarak ilçede partisinin çitasını yükseltecek bir ekip kurdu.

Eski yönetimden daha az kişiyi tercih eden Merdan’ın listesinde oldukça değerli yeni isimler de vardı.

Mesela bunlardan biri Recep Çiçek.

Çiçek, genç ve başarılı bir iş adamı.

Derince’de yapı market dükkanı ve Körfez ilçesinde de galerisi bulunan Çiçek, AK Parti Derince İlçe Yönetimi’nde yer alan isimlerden oldu.

Bugüne kadar iki ilçede gerek iş hayatı, gerekse esnaflık yönünde hep düzgün işler yapan, dürüst kişiliğiyle bilinen ve çevresinde çok sevilen bir kişi olan Recep Çiçek’in ilce yönetimde yer alacak olması partisinin gücüne daha da güç katacak olup, Koray Merdan’ın da elini daha fazla güçlendirecektir.

Çünkü bir ilçe başkanı güçlü bir ekibi olmadan hiçbir zaman başarı elde edemez.

Merdan’ın Recep Çiçek gibi değerli isimleri A Takımı’nda bulundurması, AK Parti’nin Derince’de de çitasını daha da yükseltecektir.

Siyasete aktif bir görev ile devam eden değerli insan Recep Çiçek’e biz de ilçe yönetim kurulu üyeliği görevinde başarılar diliyoruz.

05 Eyl 2020 - 19:28 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

09

Mehmet Dinç - kendisinden yıllar önce araba almıştım halen biniyorum gerçekten helal süt emmiş bir insan.AKPli değilim ama kendisine başarılar diliyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Eylül 19:28
08

Berkant tukat - Her adımında başarıyı da peşinden sürükleyeceğine olan inancım sonsuz. Yeni görevinde başarıya koşmanı diliyorum canım abim hayırlı olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Eylül 19:28
07

Yavuz Kaya - Yeni görevinde başarılar dilerim Recep beye, derince için Herşeyin hayırlısı olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Eylül 19:28
05

Yenikent - Hadi birisi çıksın birtane yanlışı söylesin kötü konuşsun birtane bulamassınız adamın kralı hakkında hayırlısı olsun.yazdıklarınızda hiçfazla yoktur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Eylül 19:28
04

TEŞKİLAT - YÖNETİMDE DEĞERLİ İNSANLAR VAR DOĞRU ORHAN AYDIN,NUSRET ÖZCAN,VEYSEL PALA,GÖZÜBÜYÜĞÜN OĞLU GİBİ AMA PİYASADA İTİBARINI KAYBEDEN BİR İKİ İSİMDE VAR ONLARI YAZIN BARİ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Eylül 19:28
03

Berkant tukat - Böyle güzel şeffaf genç dinamik insanları burda görmek çok güzel Recep çiçek hayırlı uğurlu olsun seni daha iyi yerlerde görmek istiyoruz .böyle güzel kaliteli insanları getirdiğiniz için teşekkürler...yolun açık olsun Allah muhaffak etsin yolunda inşAllah...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Eylül 19:28
01

REİS - Derince ve körfezde tanınan bir isim olan recep çiçek samimi bir insandır sözünde duran iyilik sever yaptığı işi düzgün yapan bir kişiliktir akp için kazanç olmuş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Eylül 19:28