Recep Dikdere Karamürsel Ak Parti Belediye Başkan aday adayı

AK Parti Karamürsel Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu. AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Gülbaş tarafından karşılandı samimi bir hava içersinde geçdi...

Dikdere’nin adaylık başvurusunda İlçe Başkanlığı önünde çoşkulu bir kalabalık ve ilçe binasında da büyük bir kalabalık dikkatlari çekti. Recep Dİkdere,konuşmasının ardından Karamürsel Belediye Başkan Aday Adaylığı dosyasını Karamürsel Ak Parti İlçe başkan yardımcısı Burhan Gülbaş’a teslim etti.

KONUŞMA METNİ

Ak Parti’mizin Değerli Başkan ve Üyeleri, Sivil Toplum Örgütlerimizin Saygıdeğer Başkan ve Yöneticileri, Basınımızın Değerli Temsilcileri, Uzaktan ve Yakından Gelen Tüm Dostlarımız, Bu gün burada bulunarak beni onurlandırdığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Huzurlarınızda Karamürsel Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adaylığımı açıklıyorum.

Ömrümü geçirdiğim, her sokağında birçok anımın olduğu, her kesimden yaşayanın benim için değerli olduğu Karamürsel’de birbirimizi çok iyi tanıyoruz.

DEĞERLİ DOSTLARIM

Bugün, çok zorlu, çok meşakkatli ama son derece onurlu bir göreve talip oluyorum. Karamürsel’imize hizmete talip oluyorum. Çünkü kazanacağımıza, başaracağımıza, sizlerin hak ettiği hizmetleri en kısa zamanda, en güzel şekilde, projelerimizle, sizlerden aldığımız güçle, sizlere ulaştıracağımıza dair hiçbir kuşkunuz olmasın.

Büyükşehir Belediyemiz, İlçe teşkilatımız, sivil toplum kuruluşlarımız, belediye personelimizle oluşturacağımız uyumlu bir çalışmayla, ekip ruhuyla, karşılıklı sevgi saygıyı sağlayacak, çalışmalarımızı daha da bereketlendirecek, kadınlarımıza, esnafımıza, gençlerimize, köylülerimize, emeklimize en iyi şekilde hizmet ederek, gücümüze güç katacağız.

Sevginin, saygının, hürmetin, değerlerimize olan bağlılığın hiç eksik olmayacağı hizmet anlayışımız Karamürsel’de birlik ve beraberliğimizi artırmakla kalmayacak, örnek alınan, siyaset hakkıyla yapıldığında, ne güzel sonuçlar alınıyormuş diyeceğimiz günlere kavuşacak, hep beraber mutlu ve huzurlu bir Karamürsel’de yaşayacağız.

Gelin bu güzel Karamürsel’imizi herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir şehir haline getirmek için hep beraber yola çıkalım. Gelişen dünyanın tüm imkânlarını, Karamürsel’imize kazandırarak geleceğimizi şekillendirelim.

Bu süreçte Karamürsel’imize hizmet yarışında yola çıkmış olan diğer siyasi partilerdeki belediye başkan adaylarına ve partimizin aday adaylarına başarılar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, katılımlarınızla onurlandırdığınız bu özel gün için şükran ve minnetlerimi sunuyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

RECEP DİKDERE KİMDİR?

1965 Karamürsel’ de doğdu. İlköğrenimini Amiral Karamürsel ilkokulunda bitirdikten sonra . Karamürsel Lisesi’nde ortaokulu tamamladı. 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesinden sonra Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi ve Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yüksek Lisansını tamamladı.

Askerlik görevini yedek subay olarak yaptı. Sonra Milli Eğitim Bakanlığı Muş Anadolu Öğretmen Lisesinde öğretmenliğe başladı.Daha sonra Karamürsel İmam Hatip Lisesinde öğretmenlik ve idarecilik ,4 Temmuz İlköğretim Okulunda öğretmenlik ve idarecilik , Karamürsel Öğretmenevi ve ASO’ da müdürlük yaptı.

Halen Karamürsel İmam Hatip Ortaokulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Eğitim öğretimdeki başarılı çalışmalarını siyasi arenaya da taşımak isteyen Recep Dikdere AK Partiden 2014 Yerel Seçimleri için Karamürsel Belediye Başkanlığına aday adayıdır.

İlim Yayma Cemiyetinde, Türk Kızılayı Karamürsel Şubesinde, Karamürsel Yelken Kulübünde, de görev alan Recep Dikdere aynı zamanda başarılı da bir yönetici. Başarının ekip çalışmasıyla geleceğine inanıyor ve ekip çalışmasına çok önem veriyor.

#

25 Eki 2013 - 16:12 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.