SANCAKLI: MHP TÜRKİYE’NİN SİGORTASIDIR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü ve partililer düzenlenen programda bayramlaştı. Programda konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “MHP Türkiye’nin sigortasıdır” dedi.

Yeni Cuma yanında bulunan alanda gerçekleştirilen bayramlaşma programına MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanı sıra MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MYK Üyesi Hilal Elmas, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Kurt, ilçe başkanları, il yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

BAZILARI AYARI KAÇIRIYOR

Programda konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “Türkiye Cumhuriyeti büyük saldırı altında. Bunu gören bilge liderimiz olaya müdahale etti. Bazı arkadaşlar kasıtlı olarak ülkücülerle ilgili eleştirilerde bulunuyorlar. Bazen ayar da kaçırıyorlar. Bizi kavgaya çekmeye çalışıyorlar. Biz liderimizin ağzına bakıyoruz. Vizyonu herkesten farklı. O ne derse o yolda ilerlemeye devam edeceğiz. İyi ki ülkücüler var. Son 3 yıldır sokak bizi daha iyi anlamaya başladı. MHP Türkiye’nin sigortasıdır. Kocaeli teşkilatlarının yeri ayrıdır. Her ilde değişimler oldu ama Kocaeli teşkilatında değişiklik olmadı” dedi.

12 Ağu 2019 - 17:47 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

02

Şahbaz - kocaeli sayesinde dünya kadar mal edindi ama ne milleti temsil ediyor ne kocaeli halkına faydası var fakat dünyaları götürmeye kral gibi yaşamaya devam ediyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 17:47
01

Ata - Iyide sigorta kimin eline emanet edildi beka bitti sigortami basladi sayin sancakli

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 17:47