Sarıdoğan: Gösteriler maksadını aştı

Teşkilat çalışmalarına ara vermeden devam eden Saadet Partisi Körfez İlçe teşkilatı aylık yapılan çalışmaların değerlendirildiği Divan Toplantısını ilçe teşkilat binasında gerçekleştirdi...

ÜLKEYİ KALKINDIRAMAZLAR

İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Mahalle başkanları, İstişare heyeti ve Köy temsilcilerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, bu ülkede dertli olan 40 yıldır hak ve hakikatten ayrılmadan mücadele eden tek siyasi hareketin Saadet Partisi Milli görüş kadroları olduğunu söyledi. ‘Bugün ülkemizin geldiği noktayı bu hale getirenler, hep batıya meyil edenler’ olmuştur diyen Sarıdoğan, “Bu milletin değerlerini, inancını, kültürünü bırakarak Ahlaki çöküşte zirve yapan Aile Mefhumunu bitiren batının kokuşmuş değerlerini kendi milletinin üzerinde uygulamaya çalışan siyasi zihniyetler bu milletin manen ve madden kalkınmasına öncülük edemezler.” dedi.

PROTETOCULARI ELEŞTİRDİ

‘Taksimdeki olayların arkasında yatan gerçek Maddeci, Materyelis, Hak ve Adalet anlayışından uzak zihniyetlerin yansımasıdır’ diyen Sarıdoğan, “Gösteri yaparsınız, olumsuzlukları dile getirirsiniz ama hiç kimse başkasının malına zarar veremez, hiç kimse bu ülkenin asayişinden sorumlu gecesini gündüzünü ülke insanın emniyeti için çalışan emniyet mensuplarına taş atamaz, onları incitici söz söyleyemez” diyerek protestocuları eleştirdi.

İKTİDARI ELEŞTİRDİ

‘Bu iktidar taksim olaylarından ders çıkartmalıdır’ diyen Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, “Siz bu ülke evlatlarına inancını ve öldükten sonra bir hesap günü olduğunu okullarda öğretirseniz, siz bu ülkede milletin önünden kişiler olarak yaptığınız yanlışlardan, adam kayırmaktan, milletin alın terini sömürmekten ve sömürtmekten vazgeçerseniz, inanıyorum ki bu millette sizi örnek alacak ve bu gibi ülkemizi dışarıya karşı itibar kaybettirici hareketlerden, kavgadan yakıp yıkmaktan vazgeçecektir” diyerek iktidarı eleştirdi.

20 Haz 2013 - 17:16 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.