ŞENER SÖĞÜT’E HACI OSMAN’DA BÜYÜK İLGİ

Söğüt, Hacı Osman Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. İlk kez oy kullanacak gençleri de ziyaret eden Söğüt’e ilgi büyüktü.

ŞENER SÖĞÜT’E HACI OSMAN’DA BÜYÜK İLGİ
ŞENER SÖĞÜT’E HACI OSMAN’DA BÜYÜK İLGİ
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, SKM programları kapsamında Hacı Osman Mahallesi’ndeydi. İlk olarak Bağdat Camii’nde vatandaşlarla bir araya gelen Şener Söğüt’e; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, SKM Başkanı Fehmi Öztürk, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Söğüt, gençlerle birlikte ilk kez oy kullanacak gençlere yönelik düzenlenen ziyaretlere de katıldı.

EN BÜYÜK DESTEĞİ VERDİNİZ

Gençlerle sohbetinde renkli görüntüler oluşurken, Başkan Adayı Söğüt, AK Parti’nin gençlere verdiği öneme dikkat çekti. Söğüt ve beraberindeki heyet daha sonra Hacı Osman Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu ziyarette konuşan Başkan Adayı Şener Söğüt, “Hacı Osman Mahallemiz en büyük mahallemizden biri konumunda. Her seçimde bizlere en büyük desteği veren mahallelerimizden.

ÇITAYI DAHA DA YÜKSELTECEĞİZ

Bugüne kadar mahallemize güzel hizmetler yapıldı. Yunus Pehlivan döneminde başlayan çalışmalar, İsmail Baran başkanımızın çalışmaları ile devam etti. Bizler de bu çıtayı daha yükseğe çıkartacağız; sizlerle birlikte daha güzel projelere imza atacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Adayı Söğüt, daha sonra teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

22 Oca 2019 - 13:55 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.