ŞENER SÖĞÜT’ÜN HEDEFİ YÜZDE 60

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Yeniyalı ve Fatih Mahallesi’nde teşkilat üyeleriyle bir araya geldi, oy hedefini de açıkladı; “Yüzde 60 oyla seçimi kazanacağız” dedi.

ŞENER SÖĞÜT’ÜN HEDEFİ YÜZDE 60
ŞENER SÖĞÜT’ÜN HEDEFİ YÜZDE 60
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Yeniyalı ve Fatih Mahallesi’nde seçim irtibat bürolarında teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İlçe Başkanı Ramazan Tuna, SKM Başkanı Fehmi Öztürk ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı ziyaretin ilk adresi Yeniyalı Mahallesi oldu. Teşkilat üyeleri tarafından büyük bir coşku ile karşılanan İlçe Başkanı Şener Söğüt, bu seçimde de en güçlü desteği Yeniyalı Mahallesi’nden beklediklerini belirtti.

REKOR OYLA KAZANACAĞIZ

İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın yaptığı kısa konuşma sonrasında söz alan Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, “Her seçimde Yeniyalı Mahallesi bizlere en yüksek oy oranı ile destek veren mahallelerimizden biri oldu. Eminim 31 Mart seçimlerinde de yine rekor oyla bizlere en güçlü desteği verecek. Bu seçimde de tüm teşkilat üyelerimiz rehavete kapılmadan çalışacaktır. Hedefimiz yüzde 60 oy oranı ile Körfez’de seçimi kazanmak olacak.

REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ

Bizdeki bu aşk, sevgi ve heyecanla bunu başaracağımıza inanıyorum. Sizlerle bir araya geldikçe bunu rahatlıkla görebiliyorum. Şimdiden 31 Mart’taki seçim zaferimiz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Şener Söğüt’ün ardından AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de kısa bir konuşma gerçekleştirerek teşkilat üyelerini selamladı. Şener Söğüt ve beraberindeki heyet daha sonra Fatih Mahalle Teşkilatı’nın haftalık olağan toplantısına katıldı, çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

22 Oca 2019 - 13:42 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.