ŞİMŞEK AİLESİ, SERTİF GÖKÇE'Yİ AĞIRLADI

Derince'nin tanınmış ailelerinden Şimşek ailesiyle kahvaltıda bir araya gelen CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, soruları tek tek yanıtlayarak projelerini anlattı. Gökçe, "Derince'yi mutlu insanların yaşadığı bir kent yapacağız" dedi.

ŞİMŞEK AİLESİ, SERTİF GÖKÇE'Yİ AĞIRLADI
ŞİMŞEK AİLESİ, SERTİF GÖKÇE'Yİ AĞIRLADI
+3
Haber albümü için resme tıklayın

CHP Derince Belediye Başkanı Adayı Av. Sertif Gökçe, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Derince'de mahalle mahalle dolaşan ve vatandaşların sorunlarını bizzat yerinde dinleyen Gökçe, sorunlara yönelik ürettikleri çözümleri ve Derince'yi daha yaşanabilir bir ilçe yapmak için yapacakları projeleri de anlatıyor. Gökçe, çalışmaları kapsamında dün Derince'nin tanınmış ailelerinden Şimşek ailesi ile kahvaltıda bir araya geldi. Mustafa Şimşek ve Emre Şimşek tarafından Çatı Düğün Salonu'nda düzenlenen programa Şimşek aile fertlerinin yanı sıra CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, CHP İzmit Belediye Başkanı aday adayı Cengiz Çakar da katıldı.

"DERİNCE'Yİ YENİDEN KURACAĞIZ"

Şimşek ailesi ve yakınlarının aileleriyle birlikte katılım gösterdiği programda ilk olarak Mustafa Şimşek sözü alarak, CHP Derince Belediye Başkanı Adayı Av. Sertif Gökçe'yi takdim etti. Gökçe, "Pazar gününün sabahında bizlerle bir araya geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim" diyerek konuşmasına başladı. Derince'nin bu zamana kadar süregelen sorularını ele alan Gökçe, kendisinin de 30 yıldır Derince'de ikamet ettiğini belirterek, çözüm önerilerini ve projelerini anlattı. Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu programda gelen her soruyu cevaplayan Gökçe, "Biz Derince'yi sosyal belediyecilik anlayışımızla yeniden kuracağız" dedi.

"SİZE SÖZ VERİYORUM"

Ulaşım, ekonomi ve sosyal yaşantı alanında yaşanan sorunları dile getiren vatandaşların sorularına yanıt veren Gökçe, projeleri arasında kadınlara, gençlere ve emeklilere yönelik olanlar hakkında bilgi vererek, "Her zaman içinizde olacağız, sorunları yerinde inceleyip, çözüm için sizlere danışacağız. Birlikte yönetmek bizim ilkelerimiz arasında. Sorunları, ilkelerimiz çerçevesinde çözeceğiz. Derince'yi mutlu insanların yaşadığı bir kent yapacağız. Ben size bunun sözünü veriyorum" ifadelerini kullandı. Program sonunda Şimşek ailesine destekleri ve davet için teşekkür eden Gökçe, aile ve yakınlarıyla birlikte hatıra pozu da verdi.

22 Oca 2019 - 13:21 - Politika



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.